ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Μίχελ στους ατζέντηδες

Το μήνυμα του Μίχελ στους ατζέντηδες
Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ διάγει περίοδο έντονης αγωνιστικής κρίσης και αυτό έχει επίπτωση και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Το μήνυμα του Λούμπος Μίχελ στους ατζέντηδες.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο θα δούλευε με εντατικούς ρυθμούς το μεταγραφικό πλάνο του ενόψει Ιανουαρίου. Προεργασία έχει ήδη γίνει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, μετά από όσα έχουν συμβεί εδώ και μία εβδομάδα, οι συζητήσεις και ο προγραμματισμός για τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο έχουν πάει σε δεύτερο και τρίτο πλάνο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς έχουν ρίξει όλο το βάρος στο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας και στο καθοριστικό ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς που έρχεται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έχουν "παγώσει" τις επαφές για τα μεταγραφικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής της ομάδας στις κρούσεις που δέχεται τα τελευταία 24ωρα από ατζέντηδες για παίκτες απαντά με το... μήνυμα "πάρτε πάλι μετά από δύο εβδομάδες για να συζητήσουμε".

Προφανώς είναι κομβικό να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης να βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο οποιονδήποτε αλλαγών, προκειμένου στη συνέχεια να εστιάσει μαζί με τους συνεργάτες του στην αναζήτηση των παικτών που διαπιστωμένα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που καθιστά σημαντικό τη νίκη στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Οι σκάουτς της ομάδας, ωστόσο, δεν σταματούν τη δική τους δουλειά και έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους για παίκτες που έχουν "χρεωθεί" να παρακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυγά και γιαούρτια το βράδυ στον ΠΑΟΚ
Ζουράρις: "Ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα, όταν τελειώσει το Mετρό. Δηλαδή, ποτέ!"
Τακτική Στραματσόνι από Ιβάν Σαββίδη
Τους κράτησε στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Σαββίδης!
"Αν δεν μπορείτε, φύγετε"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ