ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Μακ και το "ευχαριστώ" σε Μελισσανίδη

Το μήνυμα του Μακ και το "ευχαριστώ" σε Μελισσανίδη
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι έγραψε ο Ρόμπερτ Μακ για το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ πριν ενσωματωθεί στην Εθνική Σλοβακίας. Από τον "Δικέφαλο" ευχαρίστησαν την ΑΕΚ για την φιλοξενία της, μένει στο ξενοδοχείο η ομάδα.

O Ρόμπερτ Μακ δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβακίας. Ο ίδιος έγραψε στο instagram: "Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα !!!! Είμαι πολύ χαρούμενος τελείωσε η σεζόν με αυτό τον τρόπο !! Θα υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου στο τελευταίο παιχνίδι για να φέρει αυτό το Champions League στον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ για τις μεγάλες στιγμές την φετινή σεζόν".

Ευχαριστώ ΠΑΟΚ σε ΑΕΚ

Απόλυτα ευχαριστημένοι ήταν στον ΠΑΟΚ από την -άψοψη- φιλοξενία της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη. "Είναι καλό να υπογραμμίζεται ότι σε ματς στόχων, με ένταση και αντιπαλότητα στο γήπεδο, δεν χάνεται ο σεβασμός ανάμεσα στις διοικήσεις", αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ.

Μένουν ξενοδοχείο

Ποιο είναι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο εξής; Στον "Δικέφαλο" λένε: "Η ομάδα θα επιστρέψει στο Μακεδονία Παλλάς για διανυκτέρευση. Η προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα στη 13:00 στην Τούμπα, και μετά θα έχουν ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 20:00 που θα γυρίσουν για φαγητό και διαμονή".

Ροντρίγκες: "Πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο ματς"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δήλωσε: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε κάνει γιατί στην αρχή ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς και έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας πλέον. Παλεύουμε σαν ομάδα. Όλοι μαζί προσπαθούμε. Δεν δεχόμαστε γκολ εύκολα. Είμαστε πολύ δυνατοί και παλεύουμε με μεγάλη συγκέντρωση. Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι και θα πάρουμε την πρωτιά".

Για το επόμενο ματς: " Δεν πιστεύω στη τύχη. Είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο χέρι του ΠΑΟΚ η πρώτη θέση, 0-0 με ΑΕΚ
Playoffs: Η διπλή ευκαιρία της πρώτης θέσης για τους ομίλους!
Ιβιτς: "Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν άντρες"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ