ΠΑΟΚ

Το μηδέν παθητικό έγινε... συνήθεια

Το μηδέν παθητικό έγινε... συνήθεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έχει "σφίξει" για τα καλά την άμυνά του επί των ημερών του Βλάνταν Ιβιτς και δεν έχει δεχτεί γκολ στα επτά από τα 10 τελευταία του παιχνίδια. Διαβάστε αναλυτικά

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ΑΕΚ... Με το 0-0 απέναντι στην "Ενωση", πλέον ο "Δικέφαλος" θα "κυνηγήσει" την νίκη ή την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την αποβολή του Γιώργου Τζαβέλλα στο 32' του αγώνα με την ΑΕΚ, σαφώς τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ που όμως "κράτησε" το μηδέν στα μετόπισθεν και αυτό φυσικά ήταν σημαντικό ώστε να φύγει από το ΟΑΚΑ δίχως να ηττηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει γίνει... συνήθεια οι "ασπρόμαυροι" να διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, στο διάστημα που είναι στο πάγκο του "Δικεφάλου" ο Βλάνταν Ιβιτς. Αυτό το λέμε γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δέχτηκε γκολ στα επτά από τα 10 τελευταία παιχνίδια της στα οποία προπονητής του "Δικεφάλου" είναι ο Σέρβος τεχνικός.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν παθητικό στους αγώνες απέναντι στον Παναιτωλικό (0-3), την Καλλονή (3-0), τον Λεβαδειακό (2-0), τον Πλατανιά (0-0), τα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο (0-2 και 2-0) για τα πλέι οφ και αυτό με την ΑΕΚ την Κυριακή (0-0), με τον "Δικέφαλο" να έχει πάρει συνολικά πέντε νίκες σε αυτά τα ματς (δεν κέρδισε τον Πλατανιά και την ΑΕΚ, αλλά η ισοπαλία με την "Ενωση" ήταν εννοείται θετικό αποτέλεσμα).

Οπως και να έχει, η "σφιχτή" άμυνα που έχει πλέον ο ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό "όπλο" για το ότι οι "ασπρόμαυροι" έχουν σταθεί ξανά στα πόδια τους (και πλέον "κρατούν" την τύχη στα χέρια τους για την πρωτιά στα πλέι οφ), σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες κατά τους οποίους αμυντικά συχνά εμφάνιζαν προβλήματα.

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ