ΠΑΟΚ

Το μέλλον των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
Πούγγουρας EUROKINISSI SPORTS

Παρότι τα ονόματά τους "έπαιξαν" έντονα για δανεισμό, Αχιλλέας Πούγγουρας και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης παραμένουν στον ΠΑΟΚ. Τι γίνεται με τον Τάσο Δημητριάδη.

Από την Κέρκυρα ως το μακρινό Ροστόφ. Αυτή ήταν η διαδρομή που έκανε το όνομα του Αχιλλέα Πούγγουρα στη διάρκεια της τελευταίας μέρας των μεταγραφών.

Στην Κέρκυρα δεν ήθελε ο ίδιος να πάει, στην ρωσική ομάδα ήταν θετικός, ωστόσο το θρίλερ της μεταγραφής Σαμπρανο που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και ο τραυματισμός του Κρέσπο (παρά το γεγονός ότι δεν αποδείχθηκε σοβαρός) δεν επέτρεψαν να δοθεί το τελικό "ΟΚ" από τον ΠΑΟΚ. Και έτσι έμεινε στην Τούμπα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που μέχρι ένα σημείο κρατούσε "ανοιχτό" παράθυρο για δανεισμό στην ΑΕΛ, όμως, οι συζητήσεις που έγιναν δεν έφεραν την χρυσή τομή.

Τέλος, υπάρχει και ο Τάσος Δημητριάδης που κι αυτός ετοίμαζε βαλίτσες για Κέρκυρα, όμως ο δανεισμός του δεν προχώρησε. Ωστόσο, επειδή είναι εδώ και εβδομάδες εκτός πλάνων ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να πάει τελικά δανεικός σε κάποια ομάδα της Σλοβακίας ή της Τσεχίας εκεί που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Τουρνουά στο Μπάνσκο για Κ12, Κ11 και Κ10

Στο …δροσερό Μπάνσκο θα βρίσκονται τρεις ομάδες των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Pirin Cup Bansko 2017 από τις 30 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου. Το εν λόγω τουρνουά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια ακόμα μίνι προετοιμασία πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν για τα τμήματα Κ12, Κ11 και Κ10.

Στην κατηγορία Κ12 συμμετέχουν οι: Vojvodina Novi Sad, Jurnorul Bucurest, Pirin Blagoevgrad, Chernomorets Burgas, Lokomotiv Plovdiv, Burgas Sport, Vitosha 13.

Στην κατηγορία Κ11 οι: Jurnor Bucurest, Lokomotiv Plovdiv, Akademia Pandev, Lokomotiv Sofia, Vitosha 13, Chernomorets Burgas, Pirin Blagoevgrad.

Στην κατηγορία Κ10 οι: Lokomotiv Sofia, Jurnorul Bucurest, Akademia Pandev, Burgas Sports, Septemvri Sofia, Vitosha 13.

Κ12 Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αναστασιάδης Στέφανος, Κουτρουλίδης Κωνσταντίνος, Μάγης Μάκης, Παλαιολόγου Χρήστος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Καλιόγλου Τρύφων, Πολυκράτης Κωνσταντίνος, Παπαγεωργίου Βασίλειος, Χατζηγαβριήλ Κωνσταντίνος, Πανικίδης Ευστάθιος, Τέλλος Γεώργιος, Κεσίδης Ιορδάνης, Χατζίδης Δημήτριος, Τζήμας Στέφανος, Καλαϊτσίδης Μάριος, Τσίτσκας Παναγιώτης. Συνοδεύουν οι προπονητές Γιώργος Γκούρτσας και Ανδρέας Μπαλαμπάνης.

K11 Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Χατζηβασιλείου Ραφαήλ, Ελευθεριάδης Βασίλειος, Πάνος Αθανάσιος, Καρακώστας Πέτρος, Πουρλιοτόπουλος Μιχαήλ, Ταχμετζίδης Ευστράτιος, Ανδρεάδης Πασχάλης, Ατρείδης Κωνσταντίνος, Κοσίδης Γεώργιος, Τσίκας Αγγελος, Dunga Bedri, Δαμδούμης Δημήτριος, Δαμδούμης Κωνσταντίνος, Βασίλης Φώτιος, Βυρσοκίνος Κωνσταντίνος, Αλμπάνης Ματθαίος-Αριστείδης. Συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Τασούλης και Σπύρος Κουλούρης.

Κ10 Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Κάνιος Δημήτριος, Μεγγίδης Αλέξανδρος, Λόμπας Μάξιμος, Κυριαζίδης Δημήτριος, Μάντζαρης Γεώργιος, Ζιώγας Χαρίλαος, Τέλλος Ανδρέας, Τουρσουνίδης Κωνσταντίνος, Μπέρδος Δημήτριος, Λύρατζης Ευθύμιος, Γιαννουκίδης Ιωάννης, Παρλάκογλου Ιορδάνης- Γαβριήλ, Βαρέλα Τόμας.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αλέξανδρος Φρορόπουλος και Στυλιανός Μπίκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ