ΠΑΟΚ

Το λεπτό σημείο στην υπόθεση Όλσεν

Το λεπτό σημείο στην υπόθεση Όλσεν

Τι γίνεται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Μάλμε και ποιο ρόλο παίζει η παρουσία και των δύο ομάδων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ρόμπιν Όλσεν με δηλώσεις του το μεσημέρι στη Σουηδία επιβωεβαίωσε αυτό που γράφουμε από το πρωί. Πως ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και πως πλέον η μεταγραφή του θα κριθεί από τη διαπραγμάτευση μεταξύ του Δικεφάλου και της Μάλμε.

Από τις δηλώσεις του προπονητή της σουηδικής ομάδας, Άγκε Χαρέιντε, φαίνεται ότι δεν θα εγείρουν υπερβολικές απαιτήσεις οι παράγοντες του συλλόγου για να μετακομίσει στην Τούμπα ο δίμετρος τερματοφύλακας. Ποσό δεν έχει διαρρεύσει ούτε στην Σουηδία, ούτε στην Ελλάδα και υπήρξε μία φημολογία για 150.000 ευρώ που όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μπορεί να στηριχθεί πουθενά.Αντίθετα, υπάρχει μία άλλη παράμετρος που παίζει ρόλο και επισημάνθηκε και σε ορισμένα δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου. Ποια είναι αυτή; Η παρουσία τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Μάλμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, αν ο ΌΛσεν αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο με την Μάλμε και στη συνέχεια πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, μέχρι να αποκλειστεί εντελώς από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση η σουηδική ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.Με απλά λόγια, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τον Όλσεν στα παιχνίδια με τον Λοκομοτίβα ή την Μπρόουτον στον δεύτερο προκτιματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα πρέπει η μεταγραφή να γίνει σχεδόν άμεσα έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθεί ο ο 25χρονος τερματοφύλακας στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς της Μάλμε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ