ΠΑΟΚ

"Το Κύπελλο άρχισε μόνο για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με -3"

"Το Κύπελλο άρχισε μόνο για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με -3"
ΠΑΟΚ, Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ακύρωση της ποινής του -3 στο νέο πρωτάθλημα θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που ματαιωθεί ο τελικός του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Τι σχολιάζουν στην ΠΑΕ.

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την ακύρωση της ποινής της αφαίρεσης των τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, αν δεν διεξαχθεί.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Τούμπας σημειώνουν:" Είναι προφανές γιατί εξαρχής δεν θέλαμε να νομιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ΕΠΟ. Δεν είναι μόνο θέμα ηθικής δικαίωσης αλλά κυρίως απόδειξη γιατί πρέπει να τελειώνουμε μ´ αυτούς το συντομότερο.

Κατά τη γνώμη μας αποδεικνύεται και γιατί ο Κοντονής δεν έπρεπε να ξαναρχίσει το Κύπελλο ακόμη και υπό τον "κίνδυνο" του Grexit, ενδεχόμενο που δεν μοιάζει τελικά και τόσο καταστροφικό σε σύγκριση με την παρουσία αυτών των επικίνδυνων στην ΕΠΟ, ακόμη και για ένα μήνα παραπάνω.

Όπως έγιναν τα πράγματα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ματαίωση ή αναβολή του τελικού, φαίνεται ότι ο μόνος λόγος που ξανάρχισε ήταν για να τιμωρηθούμε εμείς με -3. Σε περίπτωση εκ νέου διακοπής του Κυπέλλου θα διεκδικήσουμε νομικά την ακύρωση της ποινής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπίσεσβαρ για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Αξέχαστοι τελικοί Κυπέλλου που έγραψαν ιστορία
Εκδήλωση στην Ν. Υόρκη για τον ΠΑΟΚ
Μάτος στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ!

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ