ΠΑΟΚ

Το ξεχωριστό δώρο στον Σαββίδη

Το ξεχωριστό δώρο στον Σαββίδη
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν δώρο έναν διπλό πέλεκυ στον Ιβάν Σαββίδη λόγω της... εμπόλεμης περιόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τα πρόσφατα γενέθλια που είχε ο Ιβάν Σαββίδης. Ετσι του έκαναν δώρο έναν διπλό πέλεκυ με αφορμή τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, το ΔΣ του έκανε ένα συμβολικό δώρο για την "εμπόλεμη" περίοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: έναν διπλό πέλεκυ. Τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα γι αυτό χαμογελώντας".

Ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Ηλίας Γεροντίδης ήταν αυτός που κρατούσε τον διπλό πέλεκυ (κατά την έξοδο του ισχυρού άνδρα του "Δικεφάλου" από το γήπεδο της Τούμπας), τον οποίο έκαναν δώρο στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τα μέλη του Δ.Σ..

"Καθαρός" στα πλέι οφ ο Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ με την κάρτα που πήρε σήμερα στο φινάλε του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Έτσι, θα χάσει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πλατανιά και θα επανέλθει στα ματς των πλέι οφ, εφόσον, όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ πάει σε αυτά.

Φίλησε και συνεχάρη τον Ιβιτς ο Σαββίδης

Κατά την έξοδό του Ιβάν Σαββίδη από το γήπεδο της Τούμπας, ο Βλάνταν Ιβιτς κατέβηκε από το πούλμαν του ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αγκάλιασε και φίλησε τον Σέρβο και τον συνεχάρη για την νίκη του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ