ΠΑΟΚ

Το ξέσπασμα και οι... αγκαλιές

Το ξέσπασμα και οι... αγκαλιές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρακάμερα της ΠΑΕ για το ματς με τον Παναθηναϊκό και οι πανηγυρισμοί μετά το γκολ του Πέλκα. Το Σάββατο (27/2, 12.00) θα γίνει η τελετή για την ονοματοδοσία του πάρκου πίσω από την Θύρα 4 που θα "φέρει" το όνομα του Νικηφόρου Τσαρπανά.

O ΠΑΟΚ "αντέδρασε" μετά το 2-0 του Παναθηναϊκού και έτσι έφυγε από την Λεωφόρο με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2. Η ΠΑΕ "ανέβασε" την παρακάμερα του ντέρμπι και σε αυτήν μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του Τούντορ αλλά και του πάγκου του ΠΑΟΚ που "ξέσπασε" μετά το γκολ του Πέλκα (έκανε το 2-2). Ο τελευταίος κατευθύνθηκε στον Κροάτη τεχνικό μετά το τέρμα του και υπήρχαν... πολλές αγκαλιές.

Η τελετή για το πάρκο "Νικηφόρος Τσαρπανάς"

Εξάλλου, το Σάββατο (27/2, 12.00) θα γίνει η τελετή για την ονοματοδοσία του πάρκου πίσω από την Θύρα 4 του γηπέδου του ΠΑΟΚ που θα "φέρει" το όνομα του άλλοτε φροντιστή του "Δικέφαλου", Νικηφόρου Τσαρπανά.

Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει γι' αυτόν: "Στον ΠΑΟΚ ο θρυλικός Νικηφόρος Τσαρπανάς ήταν η ηγετική φυσιογνωμία των ασπρόμαυρων αποδυτηρίων, τον οποίο διαδέχτηκε ο Κυριάκος «Γιάγκος» Βασιλειάδης και το έργο τους ακολουθούν οι σημερινοί «αφανείς» ήρωες της καθημερινότητας της ομάδας. Ο Τσαρπανάς γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1909 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον σύλλογο από πολλά πόστα αφιερώνοντας όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του ομάδα. Ηταν ο πρώτος φροντιστής στην ιστορία του συλλόγου με παθολογική αγάπη και προσφορά ανεκτίμητη.

Στη μνήμη όλων όσων των έζησαν θα μείνει για πάντα χαραγμένο το γούρι του να μαζεύει πριν από κάθε ματς όλους τους ποδοσφαιριστές και να σπάσει μπροστά τους μια στάμνα πριν αυτοί ανέβουν τα σκαλοπάτια για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι ιστορίες που τον συνόδευαν αμέτρητες. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου πόλεμου ο ΠΑΟΚ έδινε μόνο φιλικούς αγώνες και ο Νικηφόρος Τσαρπανάς, φύλασσε τον ιματισμό της ομάδας στο σπίτι του για να γλιτώσει την κατάσχεση του από τις κατοχικές δυνάμεις".

Το ξέσπασμα και οι... αγκαλιές

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ