ΠΑΟΚ

Το ξέσπασμα Ίβιτς και η απορία του Τζαβέλλα

Το ξέσπασμα Ίβιτς και η απορία του Τζαβέλλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί ο Ίβιτς αποφάσισε να πει δημόσια όσα συζήτησε αργότερα με τον Σαββίδη και πώς ο Τζαβέλλας αποκρούει τις κατηγορίες για πειθαρχικά παραπτώματα, απορώντας για τη στάση του Σέρβου τεχνικού που πριν πάει στη συνέντευξη Τύπου, είχε αποχαιρετήσει τους παίκτες του σε περίπτωση που δεν έπαιρνε στήριξη από τον Ιβάν. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένει να πληροφορηθεί και εγγράφως τον υποβιβασμό του στη β' ομάδα του ΠΑΟΚ προκειμένου να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία. Είχε πληροφορηθεί την απόφαση του Ίβιτς (με την έγκριση της ΠΑΕ) χθες το πρωί από τον ίδιο τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος μίλησε και στα αποδυτήρια της ομάδας για τις εξελίξεις με τον διεθνή άσο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος τεχνικός επικαλέστηκε συγκεκριμένα γεγονότα που "χρεώνονται" ως παραπτώματα πειθαρχικού χαρακτήρα στον 29χρονο αμυντικό και θα αναφέρονται και στο έγγραφο που θα του αποσταλεί. Πιθανόν, ορισμένα από αυτά να γίνουν ευρέως γνωστά ακόμη και σήμερα. Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr κάνουν λόγο για κατηγορίες απρεπούς συμπεριφοράς σε βάρος συμπαικτών του καθώς και αρνητικού επηρεασμού νεαρών παικτών, τις οποίες ο ίδιος αρνείται.

Στο περιβάλλον του, ο διεθνής αμυντικός εκφράζει την απορία του για τη στάση του Ίβιτς σημειώνοντας χαρακτηριστικά "με τον Άναστασιάδη (σ.σ. όταν πριν δύο χρόνια είχε πάει και πάλι στη β' ομάδα) είχα μαλώσει, με τον Ίβιτς αυτό δεν συνέβη ποτέ", ενώ σημειώνει πως ο ίδιος αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθούν οι αδυναμίες των ανθρώπων που διαχειρίζονται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Γιατί ξέσπασε δημόσια ο Ίβιτς

Έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφέρουμε πώς ο Βλάνταν Ίβιτς οδηγήθηκε στο δημόσιο ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Τζαβέλλας είχε προκαλέσει την ιδιαίτερη προσοχή του προπονητή του με την αγωνιστική συμπεριφορά του στο ματς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (ήττα με 1-0), κάτι άλλωστε που "φωτογράφισε" και ο Σέρβος τεχνικός με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Στο μεσοδιάστημα, υπήρξαν διάφορα περιστατικά που έπεσαν στην αντίληψη του 39χρονου κόουτς, τα πιο σοβαρά γεγονότα, όμως, τα πληροφορήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο. Έμαθε πράγματα που τον εξόργισαν και τον ώθησαν προς το ξέσπασμα. Αρχικά στα αποδυτήρια, όπου το "ή εγώ ή ορισμένοι άλλοι" συνοδεύτηκε από αποχαιρετισμό στους παίκτες σε περίπτωση που ο Σαββίδης δεν δεχόταν τις θέσεις του και στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν θα υπάρχει... άλλος Τζαβέλλας μέχρι νεωτέρας

Προς το παρόν, πάντως, η απόφαση για καρατόμηση εξαντλείται στο πρόσωπο του Τζαβέλλα. Αυτό είχε βάλει στο στόχαστρο ο Ίβιτς και ο πληθυντικός που χρησιμοποίησε στη συνέντευξη Τύπου ήταν απλά επιλογή για να μην τον "φωτογραφίσει" τόσο έντονα, ώστε να ξεπεράσει τα όρια.

Στους υπόλοιπους παίκτες ο νεαρός τεχνικός πέρασε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: "Θα παίζουν όσοι είναι 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα, τόσο με την απόδοσή τους στο γήπεδο, όσο και με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά τους".

Άφησε να εννοηθεί ότι τα επόμενα παιχνίδια μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου είναι άκρως καθοριστικά για να παρθούν αποφάσεις για το ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου. Προφανώς, κάθε ματς που ακολουθεί μπορεί να φέρει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αυτό στο Κύπελλο με τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, αύριο το απόγευμα.

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέντε χρόνια μετά την άλωση του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"
Έγραψε ιστορία ο Ίβιτς
Ελεύθερος ο Κάτσε, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ
Top10 Greatness, 12η αγωνιστική: Όσο νυχτώνει, ο Ίβιτς... Στραματσώνει
Τουρσουνίδης: "Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ίβιτς, αγωνιστικά είμαι κατά του Τζαβέλλα"
Ο Ίβιτς παίζει τα ρέστα του
Εμετικά σχόλια στο instagram του Τζαβέλλα
Απόφαση Ίβιτς: Στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ