ΠΑΟΚ

Το κλειδί για Ανσαριφάρντ και η κρούση σε Στοχ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ποια είναι η πρόταση του Λούμπος Μίχελ στον ατζέντη του Ιρανού και τι προτείνει ο ΠΑΟΚ στον Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε χθες βράδυ από τον Λούμπος Μίχελ να πατήσει γκάζι στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και ο Σλοβάκος έχει εντείνει την προσπάθεια για να κλείσει τις υποθέσεις του φορ και του εξτρέμ-αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες.

Δύο παίκτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Μίροσλαβ Στοχ. Για τον 26χρονο φορ του Πανιωνίου το Sport24.gr έδωσε αναλυτικό ρεπορτάζ την Κυριακή.

Η νεότερη πληροφορία που παρουσιάζουμε έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να δελεάσει τον ατζέντη του Ανσαριφάρντ, Ρέζα Φαζέλι. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής προτείνει να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του πελάτη του, αφού η αλήθεια είναι ότι οι δικές του απαιτήσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε κρούσεις διαφόρων ομάδων.

Συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ στον Στοχ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Μίροσλαβ Στοχ, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ για να έρθει από την Φενέρμπαχτσε με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο 27χρονος Σλοβάκος έχει στα χέρια του και πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που του προσφέρει 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και σ’ αυτή την περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ