ΠΑΟΚ

Το "κατόρθωμα" του Κλάους 39 χρόνια μετά!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αυτό που συνέβη φέτος στο πρωτάθλημα με τον Στέφανο Αθανασιάδη είχε να το πάθει επιθετικός του ΠΑΟΚ από το 1978. Τα εκπληκτικά 161" της Τούμπας.

Μετά από πέντε σερί σεζόν με διψήφια συγκομιδή στο πρωτάθλημα, ο Στέφανος Αθανασιάδης όχι απλά δεν πλησίασε τις προηγούμενές του επιδόσεις, αλλά έμεινε και άσφαιρος!

Τελευταία φορά που δεν έβαλε γκολ στο πρωτάθλημα, ήταν τη σεζόν 2006/07- την παρθενική του- όταν και είχε αγωνιστεί όλα και όλα 13 λεπτά.

Φέτος όμως έπαιξε πολύ παραπάνω, συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια. Έτσι ο Αθανασιάδης έγινε ο πρώτος επιθετικός του ΠΑΟΚ που δεν σκοράρει σε ένα πρωτάθλημα, παίζοντας πάνω από 20 ματς, μετά τον Κωστίκο το 1978!

* Αν δεν βλέπετε το Infographic πατήστε εδώ, στην mobile έκδοση

ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ 161" ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Σε αντίθεση με την αφλογιστία του Στέφανου Αθανασιάδη, τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα σκόραραν μέσα σε διάστημα 2 λεπτών και 41 δευτερολέπτων! Ο Κλάους που έμεινε εκτός αποστολής είδε:

Στο 29'13" τον Κάτσε να κάνει το 1-0, στο 30'50" τον Παμλίδη να ισοφαρίζει και στο 31'54" τον Κουλούρη να γράφει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Τρία γκολ μέσα σε 161 δευτερόλεπτα.

Πηγή στατιστικών: soccerbase.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ