ΠΑΟΚ

"Το καλύτερο για την πρωτιά στα πλέι οφ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Oι Λεονάρντο Μάτος, Στέλιος Μαλεζάς και Μάριν Λέοβατς επιλέχθηκαν στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και μίλησαν για τη βοήθεια που παίρνουν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλάνταν Ιβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν, αλλά δεν ήταν ο μόνος από πλευράς ΠΑΟΚ που είχε παρουσία στους κορυφαίους της σεζόν. Τρεις παίκτες του βρέθηκαν στην καλύτερη ομάδα. Ο λόγος για τον Λέο Μάτος, τον Στέλιο Μαλεζά και τον Μάριν Λέοβατς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Λέο Μάτος: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν δουλέψει για τον ΠΑΟΚ. Τους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές γιατί είναι άνθρωποι που κάνουν τις δουλειές οι οποίες δεν φαίνονται. Πιστεύω ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα κι εγώ να αποδώσω, όσο κατάφερα να αποδώσω".

Στέλιος Μαλεζάς: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους μας επέλεξαν να βρισκόμαστε σε αυτή τη 18αδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας, το σημαντικό είναι ότι είναι πολλοί παίκτες της ομάδας μου εδώ και αυτό κάτι σημαίνει".

Μαρίν Λέοβατς: "Σημαίνει πολλά για μένα και είμαι περήφανος που είμαι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος για την εφετινή σεζόν. Για εμάς ήταν μια δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα. Πετύχαμε το βασικό μας στόχο, που ήταν το Κύπελλο Ελλάδος και τώρα μπαίνουμε στο τέλος της σεζόν με τα πλέι οφ. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ και προσωπικά θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά στα πλέι οφ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ