ΠΑΟΚ

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "F@ck you bastard"

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "F@ck you bastard"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέσσερις ή έξι αγωνιστικές η τιμωρία για τον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος, σύμφωνα με όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ο Ανδρέας Παππάς, είπε στον Χρήστο Μήτσιο: "F@ck you bastard".

Βαριά "καμπάνα" περιμένει εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Ρόμπερτ Μακ για την αποβολή του από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την διαμαρτυρία του για το μαρκάρισμα του Καπίνο για το οποίο ο "δικέφαλος" ζήτησε πέναλτι.

Ο Αθηναίος ρέφερι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ότι απέβαλε τον μέσο του ΠΑΟΚ γιατί είπε στον Χρήστο Μήτσιο "f @ck you bastard" και στην συνέχεια τον έφτυσε στο πρόσωπο και η τιμωρία του θα είναι τέσσερις αγωνιστικές, χωρίς να αποκλείεται να είναι ακόμη και έξι.

Σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1δ. προβλέπεται τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για "υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό αγώνα". Αν όμως, κριθεί ότι τα παραπτώματα είναι δύο, ένα η εξύβριση και δεύτερο το φτύσιμο, και όχι μία κατ' εξακολούθηση, τότε οι 4+4 αγωνιστικές θα συμψηφιστούν και θα γίνουν έξι σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 4 του πειθαρχικού κώδικα.

Για την επιβολή της ποινής με βάση τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα, οι ποδοσφαιριστές δεν καλούνται σε απολογία, που σημαίνει δεν την επηρεάζει η αποχή των δικηγόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τα επεισόδια στην Τούμπα σε φωτογραφίες

Έτοιμος για τελικό ο Ολυμπιακός, 2-1 με ανατροπή τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Σαββίδης: "Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς"

ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν ασχολούμαστε με το παραλήρημα του κ. Σαββίδη"

Όλα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ