ΠΑΟΚ

Το "ευχαριστώ" των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιβάν

Το "ευχαριστώ" των ΠΑΟΚτσήδων στον Ιβάν
INTIME SPORTS

Ο μεγελομέτοχος του Δικεφάλου αποθεώθηκε και εκτός Τούμπας. Δείτε τα VIDEOS του Sport24.gr. Τι δήλωσε στις κάμερες. (VIDEO)

Θύμισε τις πρώτες μέρες της παρουσίας του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, αυτό που συνέβη στην Τούμπα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αφού χειροκρότησε θερμά τον μεγαλομετόχο της ομάδας μέσα στην Τούμπα, του επιφύλαξε και ανάλογηξ συμπεριφορά κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Η επίδραση της κίνησης του Σαββίδη να πληρώσει εφάπαξ 10,8 εκ. ευρώ και να "σβήσει" τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι εμφανής.

Tα VIDEOS είναι άκρως αποκαλυπτικά

Τεράστια αξία ότι το ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο

Από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Εθνική 2004 συγκεντρώθηκαν 60 χιλιάδες ευρώ και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Ιβάν Σαββίδη.Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, τόνισε:

Για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα φιλικό: "Ξέρετε, έχουμε βοηθήσει ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκετές φορές την παιδοογκολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Θα μπορούσα για παράδειγμα αυτά τα χρήματα που μαζεύτηκαν από τα εισιτήρια να τα είχα δώσει εγώ. Αποκτά όμως τεράστια αξία για μένα το ότι αυτό το ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο. Είναι ιερά χρήματα και σε αυτό θέλω να σταθώ».

Για την προσέλευση του κόσμου στο φιλικό και αν έπαιξε ρόλο ότι την προηγούμενη μέρα είχε πληρώσει το χρέος προς το Δημόσιο:
"Δε θέλω να περνά από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Είμαι σίγουρος ότι ακόμη και αν εγώ αύριο πλήρωνα το Δημόσιο, πάλι ο κόσμος θα ερχόταν στο γήπεδο. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα".

Για το αν η "καθαρή" από χρέη ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση:
«Θα σας πω το εξής: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα μόνο για τις άλλες εταιρείες, αλλά και για επιχειρηματίες τους οποίους και καλώ να πληρώσουν τα χρέη τους όπως κάναμε και εμείς».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ