ΠΑΟΚ

Το "ευχαριστώ" του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη συγκέντρωση τροφίμων

Το "ευχαριστώ" του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη συγκέντρωση τροφίμων

Κάθε χρόνο οι ασπρόμαυροι ανεβάζουν τον πήχη της προσφοράς στην "ημέρα ΠΑΟΚ", που έχει θεσπιστεί από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη.

Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση τροφίμων για την "ημέρα ΠΑΟΚ" που έχει θεσπίσει ο ΑΣ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, σε τοποθέτησή της, ανέφερε:

"Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη των συσσιτίων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά. Eξω από το γήπεδο της Τούμπας συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 90 τόνοι τροφίμων, μεγαλύτερη ποσότητα από κάθε άλλη φορά, οι οποίες ήδη παραδόθηκαν στις πέντε Ιερές Μητροπόλεις του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, η οποία εφέτος συμπλήρωσε τα 92 χρόνια ιστορίας της, ευχαριστεί τις μεγάλες εταιρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Συλλόγου και προσέφεραν τα προϊόντα τους ώστε αυτά να διατεθούν σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη και για αυτό τον λόγο τους αξίζει ένα μεγάλο και ειλικρινές "Ευχαριστώ". Περισσότερο όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για μία ακόμα χρονιά στηρίξατε την προσπάθεια του Δικεφάλου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ