ΠΑΟΚ

Το "ευχαριστώ" Μακ στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Το "ευχαριστώ" Μακ στους παίκτες του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ μετά την ανάδειξή του ως ο τέταρτος καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του για το 2015. Ήττα της Κ15 του "Δικεφάλου" στον τελικό τουρνουά απέναντι στην Ατλέτικο.

Ο Ρόμπερτ Μακ αναδείχθηκε τέταρτος καλύτερος Σλοβάκος ποδοσφαιριστής για το 2015 σε εκδήλωση που έγινε χθες στη Μπρατισλάβα και φρόντισε, μέσω της ιστοσελίδας του, να στείλει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον βοήθησαν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα τόσο ψηλά στη ψηφοφορία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου από την Εθνική ομάδα, αλλά και από τον ΠΑΟΚ. Πολλά ευχαριστώ και στη γυναίκα μου και όλη την οικογένειά μου".

Ατομικό λόγω αδιαθεσίας ο Μαλεζάς

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (υπήρχε ρεπό την Κυριακή) για το ματς με τον Πανιώνιο. Λόγω αδιαθεσίας ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ οι Χατζηισαΐας και Τσίμιροτ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις με μπάλα.

Από εκεί και πέρα, οι Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης και Ζάιρο έκαναν θεραπεία και ποδήλατο ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνεχίζει αποθεραπεία και μυική ενδυνάμωση. Το σημερινό πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής σε αερόβιους ρυθμούς και δόθηκε βάρος στην αμυντική και στην επιθετική τακτική μέσα από ασκήσεις ειδικού στόχου. Την Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11.00 στην Νέα Μεσημβρία.

Ηττα της Κ15 του ΠΑΟΚ στον τελικό

Στο μεγάλο διεθνές τουρνουά "We Love Football" (διεξήχθη στην Μπολόνια), στον τελικό η Κ15 του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1. Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Οι Ισπανοί προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν τρία τα τέρματά τους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο Δικέφαλος συνέχισε να προσπαθεί με την ίδια ένταση. Μείωσε σε 3-1 και λίγο μετά έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2. Υπενθυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Αγιαξ, 1-0 της πρωταθλήτριας Ιταλίας Αταλάντα, ενώ έχασε 2-1, στις καθυστερήσεις του αγώνα, από την Γιουβέντους.

Το "ευχαριστώ" Μακ στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Στον ημιτελικό κέρδισε 1-0 την μικτή ομάδα επίλεκτων της Β’ Ιταλίας. Είναι σαφώς σημαντικό να τονίσουμε ότι στο τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι εξής ομάδες: Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Ιντερ, Αντερλεχτ, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Τορίνο, Ζενίτ, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Το τουρνουά We Love Football διεξήχθη για πρώτη φορά και στοχεύει στο να καθιερωθεί ως ένα άτυπο champions league νέων.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Βουτσάς Χρήστος, Τάχατος Ευστάθιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Μουτζούρης Αγγελος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Πουρνάρας Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Καλφούντζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Ατματζίδης Σπυρίδων, Γεωργιάδης Ζαχαρίας, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Γρόσδης Βασίλειος".

Αλεξιάδης: "Τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό"

Για την παρουσία της Κ15 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά "We Love Football" μίλησε ο προπονητής του "Δικεφάλου", Αλέξης Αλεξιάδης. Συγκεκριμένα είπε:

"Νιώσαμε πολύ όμορφα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε δυνατούς και ονομαστούς αντιπάλους ενισχύοντας έτσι την διαδικασία εκπαίδευσης που ακολουθούμε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και η οποία στόχο έχει να δυναμώνουν από όλες τις απόψεις οι αθλητές μας ώστε να αντεπεξέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο. Οι αθλητές μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και είμαι υπερήφανος γι’ αυτούς. Αυτές θα είναι αναμνήσεις ζωής".

Για τον τελικό της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, ανέφερε: "Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, δίχως φυσικά, να θέλω να απαξιώσω αυτό το παιχνίδι. Η παρουσία μας στο τουρνουά We Love Football, άλλωστε αξιοποιείται σαφώς ως προετοιμασία ενόψει του τελικού, ο οποίος ούτε μας φοβίζει, ούτε μας αγχώνει. Το μόνο που απαιτεί από εμάς ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι να δείξουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ