ΠΑΟΚ

Το έριξαν στη μελέτη στον ΠΑΟΚ

Το έριξαν στη μελέτη στον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη παίρνοντας μαζί του στοιχεία για το ρόστερ, όπως και βίντεο με αγώνες του ΠΑΟΚ για να μελετήσει. Παράλληλα και ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ξεκινήσει να ασχολείται με τα αγωνιστικά θέματα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Άρνεσεν έχουν αναλάβει να «χτίσουν» τον νέο ΠΑΟΚ και έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες ώστε να «τρέξουν» εξελίξεις. Ο Κροάτης τεχνικός έφυγε σήμερα (19/6) από τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη Τετάρτη (24/6), φέρνοντας μαζί του και τους συνεργάτες του στον «Δικέφαλο».

Ένας βοηθός προπονητή, ένας αναλυτής αγώνων, ένας γυμναστής κι ένας προπονητής τερματοφυλάκων, πρόκειται να πλαισιώσουν το τεχνικό τιμ του 37χρονου κόουτς και εκτός απροόπτου θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, εφόσον συμφωνήσουν οριστικά.

Ο Φρανκ Άρνεσεν από την πλευρά του, έχει υπό τον έλεγχό του τα ζητήματα του αγωνιστικού τμήματος και από βδομάδα θα παρθούν αποφάσεις για να γίνουν κινήσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και τις πωλήσεις, αφού έρθει σε τελική συνεννόηση με τον Τούντορ.

Επίσης, ο Δανός αθλητικός διευθυντής συναντήθηκε με μέλη του συλλόγου, όπως τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ