ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον για Κρος και ο Σταφυλίδης

Greece's Kostas Stafylidis, right, struggles for the ball against Bosnia's Ognjen Vranjes during their World Cup Group H qualifying soccer match at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Greece's Kostas Stafylidis, right, struggles for the ball against Bosnia's Ognjen Vranjes during their World Cup Group H qualifying soccer match at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP

Ενδιαφέρον δημοσίευμα της γερμανικής "Bild" για τις ματιές του ΠΑΟΚ στον 22χρονος αριστερό μπακ, Γκιγιόμ Κρος της Καρλ Τσάις Ιένα.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει αριστερό οπισθοφύλακα μετά την κακή τροπή στη σχέση του με τον Μαρίν Λέοβατς και τα ασταμάτητα προβλήματα τραυματισμών του Ντοριάν Λεβέκ που χθες υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική " Bild" σε ρεπορτάζ της, ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ γι' αυτή τη θέση είναι ο 22χρονος Γάλλος Γκιγιόμ Κρος, της Καρλ Τσάις Ιένα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Κρος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Άουγσκμπουργκ, της Βασιλείας, της Ρασίνγκ Στρασμπούρ, της Ρέγκενσμπουργκ, καθώς και του ΠΑΟΚ.

Φιλοξενούνται, μάλιστα, δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Καρλ Τσάις Ιένα, Κρις Φέρστερ, ο οποίος υπογραμμίζει: "Μας ικανοποιεί το ενδιαφέρον όλων αυτών των μεγάλων συλλόγων για τον Γκιγόμ Κρος, αλλα δεν έχουμε ακόμη επίσημη πρόταση. Ήταν σημαντικό που επεκτείναμε το συμβόλαιό του ως το 2019".

Ο ύψους 1.71μ. μπακ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Σοσό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα αναφέρεται και το όνομα του Σταφυλίδη, για τον όποιο σημειώνεται ότι ψάχνει να αποχωρήσει από την Άουγσκμπουργκ, αφού δεν έχει θέση στην ομάδα. Όπως έχει ήδη γράψει το Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ μελετά την περίπτωση επιστροφής με δανεισμό του Έλληνα μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ