ΠΑΟΚ

Το έγγραφο του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ

Το έγγραφο του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχει αποκλείσει 100% το ενδεχόμενο να αγωνιστεί αύριο (27/4) ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό εναντίον του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το ενημερωτικό έγγραφο το οποίο έχει στείλει στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πηγές της ομοσπονδίας, στο σχετικό έγγραφο που έχει στείλει η ΠΑΕ προς την ομοσπονδία, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους “υπάρχουν πολλές πιθανότητες” να μην αγωνιστεί εναντίον των Ερυθρόλευκων.

Οι λόγοι εστιάζονται στα “αιτήματα” που είχε διατυπώσει επισήμως με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, τα οποία δεν “ικανοποιήθηκαν” σύμφωνα με τα στελέχη του Δικέφαλου, που είχαν ζητήσει ακόμη και τον ισόβιο αποκλεισμό του διαιτητή, Ανδρέα Παππά.

Συνεπώς, αύριο (26/4) το απόγευμα στο “Γ. Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι παρόντες οι διαιτητές, οι αρμόδιοι της διεξαγωγής του από την ΕΠΟ, η ομάδα του Ολυμπιακού και αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η ΕΠΟ έχει “προωθήσει” το έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αστυνομία.

Ασφαλώς οι πιθανότητες να ταξιδέψει και να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό είναι απειροελάχιστες και πιθανότατα η συγκεκριμένη “διατύπωση” στο έγγραφο της ΠΑΕ προς την ΕΠΟ να σχετίζεται με τη νομική πτυχή του ζητήματος και την τιμωρία του Δικέφαλου. Να μην θεωρηθεί, δηλαδή "παραίτηση" του ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση και να αποφευχθούν επιπρόσθετες κυρώσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ