ΠΑΟΚ

Το "δώρο" του Γκάρι, η βόλτα και η γυρισμένη πλάτη

Το "δώρο" του Γκάρι, η βόλτα και η γυρισμένη πλάτη
Γκάρι Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι είδε ο Γκάρι Ροντρίγκες και ενθουσιάστηκε, γιατί τρελάθηκαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ, οι μικρές ιστορίες πίσω από τον θρίαμβο του Δικεφάλου στη Φλωρεντία.

Οι βοηθοί του Ελβετού Κλόσνερ (πλαϊνοί, επιπρόσθετοι και τέταρτος) τρέχουν να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου του "Αρτέμιο Φράνκι" όλο…. τον πάγκο του ΠΑΟΚ που έχει μπει μέσα για να πανηγυρίσει με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τους υπόλοιπους παίκτες το γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ το πρώτο διπλό στην ιστορία του επί ιταλικού εδάφους.

Αυτό είναι ένα μόνο στιγμιότυπο από τα όσα είχαν προηγηθεί, αλλά και ακολούθησαν, στην ξεχωριστή βραδιά του Δικεφάλου. Όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ έζησαν με μεγάλη ένταση το παιχνίδι. Μέχρι και ο συνήθως ψύχραιμος, Βλάνταν Ίβιτς ξέφυγε κάποιες στιγμές κι αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της λαχτάρας που υπήρχε για την πρώτη σπουδαία νίκη της σεζόν.

Τα συναισθήματα ήταν, μάλιστα, ποικίλα. Από τους πανηγυρισμούς στα δύο πρώτα γκολ των Σάχοβ και Κάμπος και την απογοήτευση όταν ήρθαν τα τέρματα της Φιορεντίνα, στην τσατίλα όταν ο Γκάρι έχασε τη σπουδαία ευκαιρία στο 52’ με τον Τόμοβιτς να διώχνει προ κενής εστίας. Ο Μπίσεσβαρ σηκώθηκε από τον πάγκο και βημάτιζε για ένα-δύο λεπτά και ο Μαλεζάς γύρισε την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο και κοιτούσε για λίγη ώρα στην εξέδρα, αδυνατώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Στο τέλος, όμως, και μέσα στα αποδυτήρια όλοι πήγαιναν πάνω του για να τον συγχαρούν για την γκολάρα. Οι πανηγυρισμοί ήταν συγκρατημένοι, γιατί « πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση» όπως έλεγαν όλοι. Ο Μίχελ που μιλούσε συνεχώς στο κινητό του, μετέφερε λίγο αργότερα τα συγχαρητήρια του Σαββίδη, ενώ μπράβο στην ομάδα μοίρασαν και τα δύο αδέρφια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στη Φλωρεντία.

Όσο για τον σκόρερ, εκείνος μετά τους πανηγυρισμούς έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για το φωτογραφικό υλικό ενός από τους φωτορεπόρτερ που είχαν ακολουθήσει την αποστολή. Επέλεξε καρέ από το γκολ του και ζήτησε κάποια για προσωπική χρήση, αφού ήθελε να κάνει δώρο σε ορισμένους φίλους του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚάρα, τρέλανες πάλι την Ευρώπη
Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να το περιγράψω"
Η γκολάρα του Ροντρίγκες από την κερκίδα
Πόσο αδικείς τον εαυτό σου ρε ΠΑΟΚ!
Τα γκολ των ελληνικών ομάδων απ' τον Sport24 Radio 103,3
Είναι φαβορί και... τρέμει ο ΠΑΟΚ
Κάμπος: "Είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης"
Το remix των ΠΑΟΚτσήδων για το ταξίδι στην Ιταλία

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ