ΠΑΟΚ

Το δίλημμα είναι ο Πέλκας

Το δίλημμα είναι ο Πέλκας

Ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε πολλές δοκιμές για το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και έδειξε ότι περισσότερο από όλα τον προβληματίζει η θέση του Δημήτρη Πέλκα.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής ήταν στραμμένη στην προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους παίκτες του στην Τούμπα στο passing game, στα τελειώματα, έπειτα από εναλλαγές θέσεων και κυρίως στην τακτική του αγώνα με τον Λεβαδειακό, τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην άμυνα.

Ο 39χρονος τεχνικός έδειξε ότι έχει ένα δίλημμα σε ό,τι αφορά στον σχηματισμό της ενδεκάδας και αυτό αφορά στο ποια θέση θα πάρει ο Πέλκας στην ενδεκάδα.Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Μπροστά από τον Βελλίδη θα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα οι Λέοβατς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Κίτσιου.

Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει σίγουρα ο Μακ και στο ένα άκρο ο Ροντρίγκες. Αν στο άλλο βρίσκεται ο Πέλκας τότε η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Χαρίση, Κάτσε και Τζιόλη. Αν, όμως, προτιμηθεί ο Κοροβέσης για το αριστερό άκρο, τότε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα μετατεθεί στον άξονα, στη θέση ενός εκ των τριών κεντρικών μέσων (έκανε πολλές δοκιμές).

Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και μυικής ενδυνάμωσης συνέχισαν οι Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, ενώ θυμίζουμε ότι τιμωρημένος είναι ο Αθανασιάδης και επιστρέφουν από τιμωρία Τσίμιροτ και Χατζηισαΐας που λογικά θα είναι στον πάγκο.

Δείτε το video της προπόνησης:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ