ΠΑΟΚ

Το 4-3, η "πρώτη" του Σαββίδη και ο Ιβιτς

Το 4-3, η "πρώτη" του Σαββίδη και ο Ιβιτς
INTIME SPORTS

Πολλές ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές ιστορίες έχουν αφήσει πίσω τους τα παιχνίδια μεταξύ του Λεβαδειακού και του ΠΑΟΚ. Δείτε videos.

Τα παιχνίδια Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ, συνήθως, κρύβουν θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Με αφορμή την σημερινή (21/12) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω και βρήκαμε κατ' αρχήν... πολλά γκολ, αλλά και δύο ποδοσφαιρικές ιστορίες που σημάδεψαν τους αγώνες ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

Το "άβολο" 4-3

Την σεζόν 2011-12, επί Λάσλο Μπόλονι, ο ΠΑΟΚ "αυτοκτόνησε" στη Λιβαδειά. Σε ένα παιχνίδι με εξέλιξη θρίλερ, για την τελευταία αγωνιστική της Superleague, στον Δικέφαλο αρκούσε έστω η ισοπαλία για να μπει με βαθμό στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, έπαιξε με αφέλεια, αρχικά, βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο 49' και παρόλο που ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε στο 84' με 2-3, τελικά, ηττήθηκε με 4-3, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει στα πλέι οφ με μειονέκτημα τεσσάρων πόντων αντί του Παναθηναϊκού!

Το ντεμπούτο Σαββίδη

Και πέρσι το παιχνίδι μεταξύ Λεβαδειακού και ΠΑΟΚ έκρυβε αρκετά γκολ. Ο Δικέφαλος βίωσε το απόλυτο σοκ, αφού μόλις στο 29' έχανε με 3-0. Τελικά, στο δεύτερο ημίχρονο "διόρθωσε" κάπως την κατάσταση, συμμαζεύοντας το σκορ για το τελικό 3-2, με γκολ των Βούκιτς και Ολίσε. Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, στο συγκεκριμένο ματς δεν ήταν αυτό. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ένα παιδί με ταλέντο, στο οποίο στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο λόγος για τον Κυριάκο Σαββίδη, που, μάλιστα, ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και ήταν από τους διακριθέντες. Ηταν η αρχή μιας καριέρας που αναμένεται να έχει συνέχεια.

Το σερί του Ιβιτς

Ενας από τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ που διακρίθηκαν στο παρελθόν στα παιχνίδια Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ ήταν ο νυν προπονητής της Κ20 του Δικεφάλου, Βλάνταν Ιβιτς. Ο Σέρβος, πρώην μεσοεπιθετικός, συγκεκριμένα, σκόραρε στις 14 Φεβρουαρίου 2009, στις 9 Ιανουαρίου 2010 και στις 22 Απριλίου 2012, δηλαδή, σε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ