ΠΑΟΚ

Τιμωρία τριών αγωνιστικών για Σκόνδρα

Τιμωρία τριών αγωνιστικών για Σκόνδρα
INTIME SPORTS

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας για την αποβολή του στο ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα. Προσοχή ζητά από τον κόσμο η ΠΑΕ.

Εγινε γνωστή η τιμωρία του Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα. Συγκεκριμένα ο Ελληνας ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.

Στο μεταξύ, ο Αντονις δεν θα δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με την Μπρόντμπι γιατί δεν έχουν έρθει όλα τα χαρτιά του ενώ γίνεται προσπάθεια να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γραφειοκρατικά και γι' αυτόν και για τον Τσίμιροτ για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Ζητά προσοχή η ΠΑΕ από τον κόσμο

Προσοχή στην συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ ζητά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ για το ματς με την Μπρόντμπι καθώς μέχρι στιγμής ο "Δικέφαλος" έχει τιμωρηθεί με 30.000 ευρώ για το εντός έδρας ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και συνολικά 18.000 ευρώ για τα παιχνίδια με την Σπάρτακ Τρνάβα.

Η ΠΑΕ αναφέρει για την συμπεριφορά του κόσμου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχεται τους φιλάθλους σε μία ακόμη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά και υπενθυμίζει πως και στην αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για τα Play Offs του Europa League απαγορεύονται οι ρίψεις αντικειμένων, πυρσών, βεγγαλικών ή κροτίδων, η χρήση μηχανημάτων lazer καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό, εθνικιστικό, πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Οι κανονισμοί της UEFA είναι πολύ αυστηροί και η ομάδα μας κινδυνεύει με υψηλά πρόστιμα. Ας βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά μέσα στα όρια του επιτρεπτού.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00, ενώ εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στα εκδοτήρια της μπουτίκ (09:00 – ως την έναρξη του αγώνα) και της Θύρας 4 (15:00- ως την έναρξη του αγωνα).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φροντίσουν για την έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη και τη συμπεριφορά τους!".

"Εφυγαν" 7.500 εισιτήρια, πήρε 750 εισιτήρια για το ματς στην Δανία

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια γεμάτη Τούμπα στο ματς της Πέμπτης με την Μπρόντμπι. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, έχουν "φύγει" 7.500 εισιτήρια ενώ για την Θύρα 7 έμειναν ελάχιστα. Οσο για τα διαρκείας; Αυτά έχουν φτάσει τα 6.500. Για το παιχνίδι στην Δανία να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει πάρει 750 εισιτήρια και αν υπάρχει ζήτηση, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει άλλα 550 εισιτήρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ