ΠΑΟΚ

Τιμωρία σε Λούκας και Περέιρα

Τιμωρία σε Λούκας και Περέιρα
INTIME SPORTS

Λόγω πειθαρχικού παραπτώματος την Κυριακή (12/7), την Δευτέρα (13/7) πάρθηκε η απόφαση ο Φακούντο Περέιρα και ο Λούκας Πέρεθ να προπονηθούν μόνοι τους. Τους έστειλε σε άλλο γήπεδο ο Τούντορ.

Δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της Δευτέρας (13/7) οι Φακούντο Περέιρα και Λούκας Περεθ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, οι δυο τους προπονήθηκαν μόνοι τους και αυτό έγινε με απόφαση του Ιγκόρ Τούντορ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος των δύο παικτών.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή επειδή δεν φορούσαν καλαμίδες, ο Κροάτης τους έκανε έντονες παρατηρήσεις. Αμφότεροι αρνήθηκαν να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ που τους είχε επιβάλλει ο Τούντορ για τις καλαμίδες. Έτσι ο Κροάτης τεχνικός τους έβαλε σήμερα (13/7) να τρέξουν...

Αρχικά έτρεχαν γύρω-γύρω στο γήπεδο με την ομάδα και στην συνέχεια τους έστειλε σε άλλο γήπεδο. Όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ είναι θέμα τήρησης των κανόνων που έχει από την αρχή θέσει ο προπονητής αλλά και της φιλοσοφίας πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση να... τιμωρηθούν και να μην προπονηθούν με τους άλλους παίκτες. Στην προπόνηση πήρε μέρος ο Στέλιος Κίτσιου που είχε ταλαιπωρηθεί από στομαχικές διαταραχές την Κυριακή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ