ΠΑΟΚ

Τιμήθηκε ο Σαββίδης σε εκδήλωση στο Ροστόφ

Τιμήθηκε ο Σαββίδης σε εκδήλωση στο Ροστόφ
Σαββίδης

Οι Έλληνες του Ροστόφ γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με μία λαμπρή εκδήλωση στο Ροστόφ, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που έκλεισε τα 57 του χρόνια.

Μεγάλη εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου έγινε στο Σπίτι Παραδοσιακής Τέχνης του Ροστόφ, παρουσία δεκάδων Ελλήνων της διασποράς και των τοπικών Αρχών. Το παρών έδωσε και ο Ιβάν Σαββίδη ο οποίος τιμήθηκε μαζί με άλλους Έλληνες ως ένας από τους πιο ενεργούς στην περιοχή του Ροστόφ.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Ροστόφ, Σεργκέι Γκρόμπαν του απένειμε το μετάλλιο "185 χρόνια Μπάικοφ Αντρέι Ματβέεφ". Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι συντονιστής Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού χωρών πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μέλος του Συμβουλίου Διεθνοτικών Σχέσεων του Προέδρου της Ρωσίας,πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος Ελλήνων του Ροστόφ μετρά 25 χρόνια ζωής και το 2015 αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος των Ελλήνων της διασποράς στη Ρωσία.Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει γενέθλια σήμερα, καθώς είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1959 στο χωριό Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας. Είναι το όγδοο παιδί οικογένειας εργατών ελληνικής καταγωγής.

Τιμήθηκε ο Σαββίδης σε εκδήλωση στο Ροστόφ
Σαββίδης

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων: "Οι τρεις βρικόλακες θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ"

Καυστική τοποθέτηση με αφορμή τη βαριά καμπάνα της Πειθαρχικής της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ έκανε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

"Οι μάσκες έπεσαν. Το σάπιο κατεστημένο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Οι προαγωγοί του αθλήματος διώχνουν κάθε υγιή επενδυτή που θέλει να παίξει επί ίσοις όροις στο γήπεδο και να κατακτήσει καθαρά, αντρίκια πρωταθλήματα. Η εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ καταργεί κάθε έννοια ισονομίας και λογικής, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της υδροκέφαλης Αθήνας, που πανικόβλητη από τη δυναμική του Δικεφάλου του Βορρά προσπαθεί να του κόψει τα φτερά.

Οι τρεις βρικόλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κόκκινος, ο πράσινος και ο κίτρινος, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η σιωπή δεν είναι αδυναμία. Όσο για την ΕΠΟ, ένα έχω να πω: η κωμωδία τελειώνει. Θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία. Τα πρωταθλήματα δεν είναι μόνο για την Αθήνα.Ο περήφανος ΠΑΟΚ δεν σκύβει το κεφάλι, ας το χωνέψουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ