ΠΑΟΚ

Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης πριν το Δόξα-ΠΑΟΚ

Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης πριν το Δόξα-ΠΑΟΚ

Βραβεύτηκαν το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής και ο πρωταθλητής του στίβου που δήλωσαν οπαδοί της Δόξας και του ΠΑΟΚ (pics+vids)

Αποθεώθηκαν η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη και ο πρωταθλητής του στίβου, Κώστας Δουβαλίδης, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα της Δόξας με τον ΠΑΟΚ.

Το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής τιμήθηκε από τον χορηγό της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρο και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης. Κατά τη βράβευσή της, ανέφερε: "Ευχαριστώ πολύ τις δύο πιο αγαπημένες μου ομάδες για την αποψινή βράβευση. Ευχαριστώ όσους ήρθατε και εύχομαι στις δύο ομάδες καλή επιτυχία για την νέα σεζόν".

Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης πριν το Δόξα-ΠΑΟΚ

Τιμήθηκε από τον κ. Μπύρο καιο Κώστας Δουβαλίδης, o πρωταθλητής στίβου, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 110μ εμπόδια) που είπε: "Ευχαριστώ την Δόξα Δράμας, την ομάδα της πόλης μου, αλλά και τον ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα της καρδιάς μου.Να χαρούμε τη στιγμή".

Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης πριν το Δόξα-ΠΑΟΚ

Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης πριν το Δόξα-ΠΑΟΚ

Χορευτικά και νιόπαντρο ζευγάρι

Το φιλικό παιχνίδι είναι κυριολεκτικά μία γιορτή για τους Δραμινούς και πριν την έναρξή του, παραδοσιακά συγκροτήματα παρουσίασαν διάφορoυς χορούς. Μάλιστα, κάποια στιγμή γινόταν παράλληλα και η προθέρμανση των δύο ομάδων. Ξεχωριστό χρώμα έδωσε η παρουσία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Δημήτρη και της Βασιλικής.

Το παρών δίνουν πάνω από 5000 θεατές, καθώς και ο προπονητής της Κ20 Πάμπλο Γκαρσία που βλέπει πολλά δικά του παιδιά να αγωνίζονται, αλλά και η παλιά δόξα της Δόξας Δράμας (τη δεκαετία του '80), Σλόμπονταν Βουτσεκοβιτς.

Συζητήσεις ΠΑΟΚ-Κορακάκη για να τιμηθεί στην Τούμπα

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο, Αννα Κορακάκη δεν βραβεύτηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του φιλικού με την Δόξα Δράμας, αλλά γι' αυτό υπήρχε συγκεκριμένος λόγος.

Η ίδια είναι σε συζητήσεις με τον Μάκη Γκαγκάτση για να τιμηθεί σε ένα ματς του "Δικεφάλου" στην Τούμπα. Μέσα από τις επαφές που έχει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, θα φανεί σε ποιο παιχνίδι θα την τιμήσει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ