ΠΑΟΚ

Τιάμ, Σόουζα και... τακτική Μίχελ

Τιάμ, Σόουζα και... τακτική Μίχελ
Ντιέγκο Σόουζα

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το "καυτό" θέμα του φορ στον ΠΑΟΚ. Ο Μαμέ Τιάμ της Γιουβέντους και το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο Δικέφαλος στην περίπτωση του Ντιέγκο Σοουζα της Μαρίτιμο. Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Με τις δηλώσεις του μετά το φιλικό ματς με τη Βέροια την περασμένη Τρίτη ο Βλάνταν Ίβιτς έβαλε τα μεταγραφικά και πάλι πολύ δυνατά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι κοντά σε απόκτηση θετικού. Όμως όσο κοντά φαίνεται ότι είναι ο Δικέφαλος στην απόκτηση, άλλο τόσο είναι και μακριά.

Ο Λούμπος Μίχελ που χειρίζεται το θέμα ξέρει ότι δεν υπάρχει πίεση για άμεση απόκτηση ενός παίκτη, αφού στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τη Ντιναμό Τιφλίδας. Κάνει, λοιπόν, κινήσεις τακτικής με στόχο να φέρει στον ΠΑΟΚ την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για έναν παίκτη που θέλει πολύ ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στον Δικέφαλο ψάχνουν έναν φορ ταχυδυναμικό, με ικανότητα να κουβαλά μπάλα και να μπορεί να παίξει και μαζί με τον Κλάους αν χρειαστεί. και ήδη υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις με τις οποίες ασχολούνται. Ας δούμε ορισμένες για τις οποίες έχουν προκύψει στοιχεία:

Μάμε Τιάμ

O 23χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός (με δυνατότητα να παίξει και στα άκρα) έχει μπει στο μάτι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όπως αποκάλυψε ο ιταλικός Τύπος και αυτό επιβεβαίωσε με δήλωσή του στην εφημερίδα "Metrosport", ο ατζέντης του, Πατρίκ Μπαστιανέλι, σημειώνοντας: "Ο Τιάμ αρέσει στον ΠΑΟΚ". Τον θέλουν Πεσκάρα, Μπολόνια, όπως και η Σταντάρ Λιέγης που είναι έτοιμη να προσφέρει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών, 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του. Προς το παρόν ο Τιάμ παραμένει στη Γιουβέντους και και κάνει προπονήσεις όπως μπορείτε να δείτε.

Τιάμ, Σόουζα και... τακτική Μίχελ

Ντιέγκο Σόουζα: Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Μαρίτιμο έχει προταθεί εδώ και μέρες στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα που είναι θετική να τον πουλήσει με 700.000-800.000 ευρώ. Ο Σόουζα που έχει πορτογαλικό διαβατήριο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής είναι στον προθάλαμο της Εθνικής, ωστόσο, έχει μπλέξει με ένα επεισόδιο που είχε σε φιλικό της Μαρίτιμο με την Τοντέλα πριν λίγο καιρό. Στα μισά του δευτέρου μέρους σηκώθηκε από τον πάγκο που βρισκόταν, πήγε προς τον βοηθό διαιτητή, τον έβρεξε λίγο με ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια του και προσπάθησε να χειροδικήσει σε βάρος του.

Η πειθαρχική Επιτροπή της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας τον κάλεσε σε απολογία όπου έδειξε μεταμέλεια, όμως οριστική απόφαση δεν ανακοινώθηκε παρά μόνο ότι δεν μπορεί να παίζει μέχρι να συμβεί αυτό, γι' αυτό δεν συμμετείχε στο χθεσινό ματς της Μαρίτιμο με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι η τιμωρία μπορεί να είναι από ένα μήνα μέχρι έναν χρόνο και είναι προφανές ότι αν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση.

Τέλος σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, υπάρχει και παίκτης που αρέσει πολύ στον Βλάνταν Ίβιτς, γι' αυτό και ασχολείται προσωπικά με την υπόθεσή του. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει καλή άποψη και για τον Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα τον οποίο οι 'βιόλα" παζαρεύουν σε αγγλικούς συλλόγους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ