ΠΑΟΚ

Τι χωρίζει ΠΑΟΚ-Ρούντνεβς

Τι χωρίζει ΠΑΟΚ-Ρούντνεβς
INTIME SPORTS

Που βρίσκονται οι υποθέσεις Ρούντνεβς και Τοϊβόνεν και τι περιμένει ο Φρανκ Αρνεσεν για φέρει τις συμφωνίες εκεί που θέλει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα του Αρνεσεν από τους υπόλοιπους για να καλύψουν την θέση του κεντρικού επιθετικού στον ΠΑΟΚ είναι οι Τοϊβόνεν και Ρούντνεβς. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να φέρει την διαπραγμάτευση στο σημείο που θέλει.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση Τοϊβόνεν κάνει κινήσεις τακτικής και περιμένει να πέσει η τιμή, κυρίως, από τη Ρεν. Ο ατζέντης του Σουηδού περιμένει πρόταση από τον Δανό γι' αυτό και έγιναν οι πρόσφατες δηλώσεις-άνοιγμα ΄'δεν έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά αν μας θέλει θα μας ενδιέφερε".

Οσον αφορά τον Ρούντνεβς την προηγούμενη φορά που οι δύο πλευρές ήρθαν κοντά, ουσιαστικά, η συμφωνία δεν επήλθε λόγω του ύψους τη προκαταβολής. Ο Λετονός και ο ατζέντης του ήθελαν περισσότερα χρήματα μπροστά. Προφανώς αυτό είναι το λεπτό σημείο και δεν αποκλείεται όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ