ΠΑΟΚ

"Τι τρέχει με τον Βιεϊρίνια και τη Στουτγάρδη;"

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Η ηλεκτρονική έκδοση της "BILD" κάνει λόγο για καυτή φήμη που αφορά στο ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην Ελλάδα και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας υπό την επίβλεψη του προσωπικού γιατρού του, Γιώργου Κούτρα για το πρόβλημα τραυματισμού που έχει στον αστράγαλό του.

Δεν είναι κάτι σοβαρό και μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στην Γερμανία για να συνεχίσει προπονήσεις με την Βόλφσμπουργκ.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν το παιχνίδι τακτικής περιμένοντας να πέσουν οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ και γι' αυτό δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αν γίνει κάτι με τον Πορτογάλο αυτό θα προκύψει στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.Ωστόσο, οι μνηστήρες γύρω από τον 31χρονο άσο αυξάνονται και είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της "BILD" με τίτλο "Τι τρέχει με τον Βιεϊρίνια και τη Στουτγάρδη;".

Οι συντάκτες του κειμένου επικαλούνται μία "καυτή φήμη" που θέλει την Στουτγάρδη να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να αποκτήσει τον Βιεϊρίνια καθώς έχει κενό στη δεξιά μεσοαμυντική γραμμή της και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ιδανική περίπτωση και λόγω της εμπειρίας του.

Η Στουτγάρδη μπαίνει μαζί με τη Νις στη λίστα των ανταγωνιστών του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Γερμανία προσφέρει στον Πορτογάλο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως για να παίζει στην Τούμπα ως το 2020. Έχει σημασία να δούμε αν αυτό διαφοροποιήσει την τακτική που είχαν επιλέξει Σαββίδης-Μίχελ για να μειωθούν τα χρήματα που απαιτούνται και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ