ΠΑΟΚ

Τι θα κρίνει τη μεταγραφή Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ

Τι θα κρίνει τη μεταγραφή Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ

Η διαφήμιση του ΠΑΟΚ από Μάτος και Σάχοφ, οι νέες προτάσεις στον Ουκρανό επιθετικό, Ρομάν Ζοζούλια, η (μικρή) διαφορά στο οικονομικό και η στάση του Ιβάν Σαββίδη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το όνομα του Ρομάν Ζοζούλια κυριαρχεί στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες και-μετά την παρένθεση με την έλευση του Χοσέ Κρέσπο και την πιθανή ανακοίνωση της τριετούς συνεργασίας του με τον Δικέφαλο-αυτό θα συνεχιστεί και σήμερα. Θα μπορούσε, μάλιστα, κανείς να πει ότι οι επόμενες ώρες μπορεί να είναι και οι πλέον καθοριστικές, όπως προκύπτει και από τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση.

Ας τα αναλύσουμε:

-Ο 26χρονος επιθετικός έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Λέο Μάτος και τον Εβγκέν Σάχοφ που του μεταφέρουν τις πρώτες, άκρως θετικές εντυπώσεις τους για τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο καλλιεργούν ένα πολύ θετικό κλίμα για τον Δικέφαλο στον πρώην συμπαίκτη τους και πιθανόν να κάνουν το αντίστροφο στους ανθρώπους της ομάδας.

-Την ίδια ώρα ο Ζοζούλια δέχεται και νέες προτάσεις από διάφορους συλλόγους, αφού είναι ένας από τους πιο αξιόλογους Ουκρανούς παίκτες και δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι μένει ελεύθερος από τη Ντνίπρο. Όπως παραδέχθηκε χθες στο Sport24.gr οι προτάσεις έρχονται κυρίως από την Τουρκία, όμως "η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι πολύ ελκυστική και η προοπτική να παίξει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης πολύ ενδιαφέρουσα".

-Το ρεπορτάζ αναφέρει πώς μεταξύ των δύο πλευρών-παρότι ο ίδιος ο Ζοζούλια δήλωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες-υπάρχει μία (μικρή) διαφορά περίπου 150.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 750.000 ευρώ και ο ο Ουκρανός άσος ζητά 900.000.

-Προφανώς, αν ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη τόσο πολύ, τότε άμεσα μπορεί να κάνει την καθοριστική κίνηση και να κλείσει τη μεταγραφή. Ο Μίχελ επέστρεψε χθες το βράδυ, λίγη ώρα πριν την άφιξη του Κρέσπο, στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα φανούν οι διαθέσεις του για την υπόθεση. Ενδεχομένως να υπάρχει και άλλος παίκτης που να πληροί καλύτερα τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Ίβιτς.

-Τέλος, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Αυτή αφορά στο "δέσιμο" που έχει ο Ζοζούλια με τον ουκρανικό στρατό και το ενδεχόμενο να έρθει σε μία ομάδα που ιδιοκτήτης της είναι ένας πρώην βουλευτής στη ρωσική δούμα, ο Ιβάν Σαββίδης. Μέσω ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει, στηρίζει στρατιώτες και νοσοκομεία (έχει πουλήσει μέχρι και το αργυρό μετάλλιο από τη συμμετοχή του στον τελικό του Europa League και τα χρήματα διατέθηκαν γι' αυτόν τον σκοπό).
Το αν ο υπερπατριωτισμός του Ζοζούλια ενοχλεί τον Σαββίδη (γενικότερα στη Ντνίπρο υπάρχει αυτό το φαινόμενο και θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη έναν Ουκρανό, τον Σάχοφ) αυτό είναι κάτι που μόνο ο ίδιος θα το κρίνει.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα αναμένεται να υπάρξει καθοριστική εξέλιξη στο θέμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ