ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με τον Μαντούρο

Τι γίνεται με τον Μαντούρο
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Χέντβιχες Μαντούρο είναι από αυτά που θέλει να λύσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως, ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του ότι θα μείνει και φέτος.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο ήρθε στον ΠΑΟΚ ως επιλογή του Χουμπ Στέφενς τον Γενάρη του 2014 και μάλιστα παίρνοντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα (περίπου 600.000 ευρώ ετησίως που μαζί με τους φόρους φθάνουν τις 900.000) με διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2016.

Η πορεία του στον Δικέφαλο δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την θέρμη με την οποία ο Ολλανδός τεχνικός επέμεινε να φέρει τον συμπατριώτη του, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του 30χρονου μέσου.

Με βάση τις πληροφορίες που συλλέξαμε από το ρεπορτάζ, ήδη έχει ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων με τον ατζέντη του Μαντούρο, στη διάρκεια των οποίων τέθηκε από την πλευρά του εκπροσώπου του θέμα αποζημίωσης για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ωστόσο, ο Μαντούρο λέει στο περιβάλλον του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οφείλουμε, παρότι το ρεπορτάζ επιμένει ότι γίνεται συζήτηση για λύση του συμβολαίου, να μεταφέρουμε τις πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη.

Σύμφωνα με τον 30χρονο μέσο και όσα λέει στο περιβάλλον του, λοιπόν, δεν υπάρχει θέμα αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ και η επαφή που έγινε ανάμεσα στον ατζέντη του και τον Φρανκ Άρνεσεν αφορά στο ότι δεν πρόκειται να πουληθεί. Υποστηρίζει, μάλιστα, στους κοντινούς του ανθρώπους ότι πριν ακόμη πάει διακοπές ήταν βέβαιος ότι θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ακόμη και ως παιχνίδι τακτικής να ερμηνεύσει κανείς τη στάση του Μαντούρο, δεν θα είναι εύκολο να λυθεί το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει ο ΠΑΟΚ μαζί του. Τέλος, υπογραμμίζουμε την επίσημη θέση του ΠΑΟΚ πως όλοι οι παίκτες θα κριθούν από τον Ιγκόρ Τούντορ και τους συνεργάτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ