ΠΑΟΚ

Τι είδε ο Κινέζος στην Τούμπα

Τι είδε ο Κινέζος στην Τούμπα
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Παρακάμερα με ζουμερά στιγμιότυπα από τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό. Στην Πορτογαλία έως τις αρχές Δεκέμβρη ο Ρικάρντο Κόστα. (VIDEO).

Ο Ίγκορ Τούντορ μπορεί να άφησε αιχμές στους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στη διάρκεια του ματς, όμως, προσπάθησε αρκετές φορές να τους εμψυχώσει (και να τους τα... χώσει όταν χρειάστηκε).

Δείτε τις αντιδράσεις του στον πάγκο της ομάδας, τις οποίες προσπάθησε να καταγράψει και ένας Κινέζος με την φωτογραφική του μηχανή.

Στην Πορτογαλία ο Κόστα

Ο Ρικάρντο Κόστα, μετά την εγχείριση στον αστράγαλο, δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο να αλλάζει γάζες καθημερινά. Γι' αυτό και πήρε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μεταβεί στην πατρίδα του την Πορτογαλία, από την οποία θα επιστρέψει στις 3 Δεκέμβρη, όταν θα αρχίσει την αποθεραπεία του με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Κέλετ, ο "άρχοντας" του αγώνα ΠΑΟΚ-Γκαμπάλα

O 35χρονος Δανός, Γιάκομπ Κέλετ, θα είναι διαιτητής στο εντός έδρας ματς με την Γκαμπάλα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Την άνοιξη του 2011 χρίστηκε διεθνής από την FIFA κι έκανε ντεμπούτο στα προκριματικά του Champions League σε ένα παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο μεταξύ της Σάμροκ Ρόβερς και της Φλόρα Τάλιν. Φέτος σφύριξε για πρώτη φορά παιχνίδια ομίλων του Europa League, όντας ο διαιτητής της αναμέτρησης στα Μονακό-Γκαραμπάγκ και Ντιναμό Μίνσκ-Ραπίντ Βιέννης.

Βοηθοί του στην Τούμπα θα είναι οι Χένρικ Λάρσεν και Λαρς Ριξ, συμπληρωματικοί οι Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν και Πέτερ Ξάεσγκααρντ-Άντερσεν, με τέταρτο τον Λαρς Χούμελγκάαρντ. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γουίλιαμ Γιανγκ από την Σκωτία ενώ παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Κρις Μπελλόν από την Λευκορωσία".

VIDEO από την προπόνηση

Στο μεταξύ η ΠΑΕ έδωσε εικόνα από την προπόνηση της Δευτέρας. Δείτε το παρακάτω video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΠΑΟΚ και η... μία νίκη σε δύο μήνες

Μακ: "Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα"

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Γκαμπάλα

Άρνεσεν και Αγγελίδης μίλησαν στους παίκτες

Σαββίδης σε Κούδα: ''Σε θέλω κοντά μου''

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ