ΠΑΟΚ

Τι απομένει για να ''σβήσει'' τα χρέη ο Σαββίδης

Τι απομένει για να ''σβήσει'' τα χρέη ο Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Η νέα συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με εφοριακούς και οι δύο εκκρεμότητες για να προχωρήσει η υπαγωγή της ΠΑΕ στην ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο.

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπαγωγή στην ρύθμιση των χρεών που θα δώσει την ευκαιρία στον Ιβάν Σαββίδη να βάλει μια και καλή τέλος σε αυτόν τον βραχνά και ο Δικέφαλος να προχωρήσει αυτάρκης στην συνέχεια.

Την Τρίτη (28/4) θα υπάρξει νέα συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με εφοριακούς, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες πριν γίνει χρήση του νέου νόμου για τις οφειλές προς το Δημόσιο. Η μία εκκρεμότητα είναι να φανεί τι ποσό από τις υπόλοιπες οφειλές της (της περιόδου Μπατατούδη που έχει ρυθμίσει με τον νόμο Ορφανού και της περιόδου Ζαγοράκη) θα πληρώσει εφάπαξ για να γλιτώσει κάποια επιπλέον χρήματα και η δεύτερη να καθοριστούν, με νέα υπουργική απόφαση, κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Εάν η Εφορία δώσει το ok αύριο (28/4) τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει άμεσα την αίτηση για υπαγωγή στη νέα ρύθμιση για τα χρέη, αφού μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων. Αν όχι, θα την κάνει την Δευτέρα, για να μην υπάρξει κανένα μπέρδεμα με την αργία της Πρωτομαγιάς, αφού, θυμίζουμε, ότι ο νόμος δίνει ένα τριήμερο από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την εξόφληση της οφειλής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ