ΠΑΟΚ

Θωμαΐδης: "Δύσκολη κατάσταση, βγήκαμε δυνατοί"

Θωμαΐδης: "Δύσκολη κατάσταση, βγήκαμε δυνατοί"
Θωμαΐδης

Ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, Γιάννης Θωμαΐδης, ζήτησε εκ μέρους όλων συγνώμη από τους φιλάθλους του Δικεφάλου για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο βοηθός του Βλάνταν Ίβιτς, Γιάννης Θωμαΐδης, τοποθετήθηκε ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά (11/12, 17:15) στην κάμερα του Novasports και αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που τελειώνει. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς και την πρόκριση στους “32” του Europa League:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη που μας έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι κάτι που δεν καταφέρνουν συχνά οι ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει και στο παρελθόν να κάνει τέτοιες επιτυχίες, αλλά είχε λίγα χρόνια να το καταφέρει. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είχαμε περάσει μία δύσκολη κατάσταση αλλά καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και να βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό» .

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Το κλίμα πάντα ήταν καλό. Απλά μας έλειπαν κάποια αποτελέσματα, που έπρεπε να έρθουν αλλά δεν ερχόταν και μας δημιουργούσαν κάποια πισωγυρίσματα. Αυτό που βλέπουμε πλέον είναι ότι τα παιδιά έχουν καταλάβει πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένα σε όλα τα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Θεωρώ ότι η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο από εδώ και πέρα» .

Για την παραμονή στο ξενοδοχείο:

«Ήταν κάτι δύσκολο και πιεστικό, αλλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα ήταν ευεργετική» .

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον κόσμο. Τους έχουμε πικράνει πολύ. Τους έχουμε φέρει στα ουράνια και την επόμενη εβδομάδα τους πικραίνουμε. Ελπίζω να σταθεροποιήσουμε την ομάδα. Να δείχνουμε όλοι την απαραίτητη συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας. Αυτή την στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι ντροπή να έχουμε αυτή την βαθμολογική θέση, που νομίζω δεν μας αξίζει. Αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι με το παιχνίδι στο Europa League. Αυτό νομίζω είναι αυτό που θέλει και ο κόσμος από εμάς» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά:

«Θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε. Πρέπει να δούμε πως είναι τα παιδιά και να επιλέξουμε την κατάλληλη εντεκάδα».

Για τον επικείμενο αντίπαλο:

«Είναι μία πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι μπορεί να παίξει εξίσου καλά και εντός και εκτός έδρας, γεγονός που έχει αποδείξει. Δεν είναι ομάδα που κλείνεται ιδιαίτερα. Μπορεί να κλείσει τους χώρους αλλά μπορεί να παίξει και με την άμυνα ψηλά, γεγονός επικίνδυνο για όλες τις ομάδες. Νομίζω πάντως, με όλο τον σεβασμό στον Πλατανιά και τον κ.Παράσχο, ότι εξαρτάται από εμάς και την δική μας θέληση».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ