ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη οι δηλώσεις Τούντορ

Την Πέμπτη οι δηλώσεις Τούντορ
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα μιλήσει την Πέμπτη (9/7, 15:00) και οι φίλοι του "Δικεφάλου" θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν τις ερωτήσεις τους στον Κροάτη τεχνικό.

Λόγω των εξελίξεων στην χώρα μας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην γίνει η παρουσίαση του Ιγκόρ Τούντορ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (6/7), ο Κροάτης θα μιλήσει την Πέμπτη το μεσημέρι (9/7, 15:00) και οι φίλοι του "Δικεφάλου" θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στη συνέντευξη, στέλνοντας τις δικές τους ερωτήσεις στον Κροάτη προπονητή μέσω twitter. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ αναφέρει:

"Ο Ίγκορ Τούντορ θα… ανοίξει τα χαρτιά του την Πέμπτη (09.07) στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) ζωντανά από το Doorwerth της Ολλανδίας μέσα από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube.

Για πρώτη φορά οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη συνέντευξη στέλνοντας τις δικές τους ερωτήσεις στον Κροάτη προπονητή.

Μπορείτε από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη (08.07) να εκφράσετε τις δικές απορίες μέσα από το Twitter χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag #askTudor.

Οι ερωτήσεις σας θα συγκεντρωθούν και οι καλύτερες από αυτές θα απαντηθούν από τον Ίγκορ Τούντορ κατά τη διάρκεια της ζωντανής συνέντευξης, αποτελώντας ένα μεγάλο κομμάτι της παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας".

Ολσεν: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα περιπέτεια..."

Ο Ρόμπιν Ολσεν ευχαρίστησε την Μάλμε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ενώ αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Σουηδός ανέφερε:

"Ευχαριστώ τους οπαδούς, τον σύλλογο, την διοίκηση και τον προπονητή γιατί απόλαυσα αυτά τα χρόνια. Ημασταν 3,5 χρόνια μαζί, μου ήρθε μια ευκαιρία για μια καινούργια περιπέτεια και ένιωσα ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να την αρπάξω. Εμαθα πολλά στην παρουσία μου στην Μάλμε και πρέπει να ξέρετε ότι το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Εκανα φανταστικά ταξίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ ως νούμερο ένα τερματοφύλακας. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι περάσαμε.

Να περνάμε τον... πόλεμο σε ένα σκληρό προκριματικό γύρο και μετά να βρισκόμαστε στον όμιλο για να αντιμετωπίζουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου με την ομάδα της καρδιάς μου που ήθελα να παίξω από τότε που ήμουν μικρός. Ηταν κάτι φανταστικό...

Πάντα θα μπορώ να κοιτάω στο ράφι στο σπίτι και να δω τους δύο τίτλους που κατακτήσαμε για τους οποίους είμαι πολύ περήφανος. Δεν θα τα είχα ζήσει όλα αυτά, αν δεν είχαμε τους φανταστικούς οπαδούς και έναν σύλλογο που πιστεύει πολύ στους παίκτες. Ευχαριστώ και πάλι. Τώρα είναι η ώρα για μια νέα περιπέτεια για μένα και θα επιστρέψω κάποια φορά στο μέλλον".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ