ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει το θέμα Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μολέντο, Κουλούρης MOTIONTEAM

Μετά το ραντεβού με τον Ροντρίγκο Μολέντο και την αδερφή του, ο Λούμπος Μίχελ είχε επικοινωνία με τον ατζέντη του, Ζιλμάρ Βελόζ, και περιμένει την οριστική απάντηση για το αν γίνεται αποδεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ.

Νεότερες πληροφορίες έρχονται για το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο και τις επαφές που κάνει ο Λούμπος Μίχελ και έχουν φτάσει μέχρι και τον ατζέντη του παίκτη, Ζιλμάρ Βελόζ.

Μετά από σύντομη επικοινωνία και με τον ίδιο τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ που διευκρίνισε ορισμένες πληροφορίες, το ρεπορτάζ του Sport24.gr έχει ως εξής:

- Ο Λούμπος Μίχελ είχε συναντηθεί την Τρίτη (16/1) και όχι την Τετάρτη (17/1) με τον Ροντρίγκο Μολέντο και την αδερφή του και από το ραντεβού είχε δημιοιυργηθεί η εντύπωση ότι ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός να έρθει στην Τούμπα.

- Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός άλλαξε στάση και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θέλει να επιστρέψει στην Βραζιλία.

- Ο Λούμπος Μίχελ, έχοντας πάρει την σχετική ενημέρωση, κατέβηκε σήμερα το μεσημέρι (17/1) στην Αθήνα, είχε ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και επιχείρησε να μιλήσει και με τον Μολέντο χωρίς να το καταφέρει.

- Τελικά, η επικοινωνία έγινε με τον ατζέντη του παίκτη Ζιλμάρ Βελόζ, ο οποίος επικαλέστηκε τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους του πελάτη του για να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης του. Ο Μίχελ είχε συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Μολέντο και εκείνος δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Πέμπτη (18/1) θα υπάρξει η τελική απάντηση του 30χρονου στόπερ στην πρόταση του ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει δανεικό από τον Παναθηναϊκό για έξι μήνες.

Ο Μίχελ είχε ενημέρωση για το τι ακριβώς ισχύει στη σχέση του Μολέντο με την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο δεν κατέθεσε πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων του από την βραζιλιάνικη ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ