ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη (3/5) η εκδίκαση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Διαιτητικό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης (3/5) θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της απόφασης τιμωρίας του που επιβλήθηκε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Από την Παρασκευή (27/4) οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν καταθέσει την προσφυγή στο Διαιτητικό κατά της απόφασης τιμωρίας της ομαδας σε πρώτο και δεύτερο βαθμό για την διακοπή του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου στην Τούμπα με την ΑΕΚ.

Την Δευτέρα ενημέρωθηκαν ότι η η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (3/5) στις 11 το πρωί.

Αυτό, πιθανόν, θα οδηγήσει σε απόφαση (που θα είναι τελεσίδικη) την Παρασκευή και άρα η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς εκκρεμότητες.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό και κατακύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΑΕΚ, αφαίρεση τριών βαθμών εφέτος και δύο από το νέο πρωτάθλημα, τρεις αγωνιστικές (που έχει εκτίσει) και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχουν και οι ποινές σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη (τριετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 100.000 ευρώ πρόστιμο) και του Λούμπος Μίχελ (τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 15.000 ευρώ πρόστιμο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ