ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή στις 18:00 η έφεση του ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γκαρθία EUROKINISSI SPORTS

Στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής (9/3) ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μην τιμωρηθεί για ό,τι έγινε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης από Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, όπου τιμώρησαν την ομάδα με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση με τη μορφή του κατ επείγοντος και αυτή θα εκδικαστεί την Παρασκευή (6/3) στις 18:00. Η απόφαση μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και το Σάββατο (10/3), προσδοκώντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή να μπορέσει να παίξει με κόσμο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μια ημέρα μετά (11/3, 19:30).

Ο "Δικέφαλος" θέλει να πέσει η ποινή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τόσο για την αφαίρεση των τριών βαθμών και να εξαντλήσει το περιθώριο να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Πέρα από την ΑΕΚ, έχει τιμωρηθεί να παίξει χωρίς τους φίλους του και με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ