ΠΑΟΚ

Θλάση ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ

Θλάση ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ
Τσίμιροτ INTIME SPORTS

Ο Γκόικο Τσίμιροτ στάθηκε άτυχος στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό του αγώνα με την Ξάνθη. Η πιθανή συνεργασία Χρόνινχεν-Μαντούρο. Επαφές με Λίνο και Σαλπιγγίδη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε γνωστό πως ο Βόσνιος μέσος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να φανεί πιο ξεκάθαρα το πρόβλημα τραυματισμού του. Πάντως είναι σίγουρο πως θα χάσει την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν άτυχος διότι η θλάση που υπέστη προήλθε από γλίστρημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η... πιθανή συνεργασία Χρόνινχεν-Μαντούρο

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μόνο... σίγουρος δεν πρέπει να είναι για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ καθώς στον "Δικέφαλο" έχουν πρόθεση να βρεθεί ο τρόπος ώστε αυτός να αποχωρήσει από την ομάδα. Ηδη μάλιστα στην Ολλανδία γράφουν για τον πιθανό προορισμό του... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccernews.nl, ο Μαντούρο πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρόνιγκεν και γράφεται πως το επόμενο διάστημα θα μπορούν να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για την συνεργασία τους.

Επαφές με Λίνο και Σαλπιγγίδη

Ξεχωριστές επαφές με τους Σαλπιγγίδη και Λίνο (έδωσε το παρών στο ματς με την Ξάνθη) έχει ο Φρανκ Αρνεσεν και στις συζητήσεις συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης. Οσον αφορά τον "Σάλπι", υπάρχει... θέμα για όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και μάλιστα δεν αποκλείεται να του προταθεί ένα πόστο στην ομάδα δίχως πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να έχει εκδηλώσει πρόθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Σχετικά με τον Βραζιλιάνο, προφανώς κι σε αυτόν θα του προταθεί να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ (είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον Λίνο το καλοκαίρι για να παίξει στην ομάδα). Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις... Nα σημειωθεί πως ο Σαββίδης τα είπε με τον Μαντούρο και ο τελευταίος "τελειώνει" από τον "Δικέφαλο" αφού οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν διάθεση να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο κόσμος "φώναξε παρών"

Τα εισιτήρια που κόπηκαν στην Τούμπα ήταν 13.309, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία της 130.857 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ