ΠΑΟΚ

Θλάση ο Κλάους, με Μπερμπάτοφ στην κορυφή

Θλάση ο Κλάους, με Μπερμπάτοφ στην κορυφή
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για 15-18 μέρες. Ποια η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ηρακλή.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ την Παρασκευή να "έδιναν" πως υπάρχει μια περίπτωση ο Στέφανος Αθανασιάδης να παίξει απέναντι στον Ηρακλή αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει καθώς μετά από εξετάσεις (μαγνητική) που έκανε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για 15-18 μέρες.

Από και πέρα οι Λέοβατς και Χαρίσης συνέχισαν τις προπονήσεις ενώ ο Μυστακίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον "Γηραιό" αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδη, Μελίσσα, Κίτσιου, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Λέοβατς, Χατζηισαΐα, Βίτορ, Μαλεζά, Τσίμιροτ, Τζιόλη, Κάτσε, Σάμπο, Χαρίση, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη και Μπερμπάτοφ.

Δοκίμασε 4-2-3-1 με κορυφή τον Μπερμπάτοφ

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται να παίξει στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Μετά τις σημερινές (13/2) δοκιμές, ένα πιθανό σχήμα του "Δικεφάλου" απέναντι στον Ηρακλή είναι το εξής: Ο Βελλίδης θα είναι τερματοφύλακας και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Χατζηισαΐας, Βίτορ και Τζαβέλλας.

Ο Κάτσε θα είναι μαζί με τον Τσίμιροτ στο κέντρο και μπροστά η τριάδα θα αποτελείται από τον Σάμπο (αριστερά), τον Πέλκα (στον άξονα) και τον Γκολάσα (δεξιά). Ο Μπερμπάτοφ θα αποτελέσει τον φορ του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ