ΠΑΟΚ

Θετικά στοιχεία από Τζάλμα

Θετικά στοιχεία από Τζάλμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς δούλεψε με τους παίκτες του για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται σε συνθήκες πίεσης και ο Τζάλμα Κάμπος φανέρωσε μέρος του ταλέντου του (videos).

Η προπόνηση (σε κάποια σημεία είχε υψηλή ένταση) το πρωί της Παρασκευής έγινε σε συνθήκες χειρότερες από την Πέμπτη καθώς έπεσε η θερμοκρασία και είχε ψιλόβροχο. Ο Βλάνταν Ιβιτς έριξε το βάρος στο να δουλέψει κάποια κομμάτια για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται τακτικά οι παίκτες σε συνθήκες πίεσης.

Το πώς δηλαδή θα πρέπει να ξεμαρκάρονται, να έχουν σωστά "στηρίγματα" στο παιχνίδι τους και να έχουν σωστή κυκλοφορίας μπάλας. Επίσης δόθηκε σημασία στην μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, δηλαδή στο τρανζίσιον.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ξανά (όπως και την Πέμπτη) ο Εβγέν Σάχοφ και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το θετικό είναι πως στο πρόγραμμα πήρε κανονικά μέρος ο Τζάλμα Κάμπος. Μάλιστα έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και φανέρωσε μέρος του ταλέντου του ενώ πέτυχε και ένα ωραίο γκολ.

Είναι ποδοσφαιριστής που "δουλεύει" και τα δύο πόδια και γενικά διαθέτει ποιότητα. Καλός τεχνικά είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Δεν είναι, βέβαια, ο παίκτης που θα τρέξει με την μπάλα για να κάνει κάποια ενέργεια, αλλά μπορεί να κάνει καλό κοντρόλ ή να δώσει κάποια ωραία πάσα. Στην απογευματινή προπόνηση θα δοθεί σημασία σε θέματα τακτικής εν όψει του φιλικού με την Κλαμπ Μπριζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ