ΠΑΟΚ

Θεραπεία ο Τζιόλης, ατομικό ο Γκολάσα

Θεραπεία ο Τζιόλης, ατομικό ο Γκολάσα
INTIME SPORTS

Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Γλύκος και Βίτορ, αποθεραπεία για Τζανδάρη, Παπαδόπουλο

Με "αντίπαλο" την βροχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/2) η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο Εργκούς Κάτσε προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι στην διάθεση του Αναστασιάδη, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι ο Εγιάλ Γκολάσα ακολούθησε ατομικό επειδή το γήπεδο ήταν βαρύ και προτιμήθηκε να μην μπει σε φουλ ρυθμούς, παρότι δεν αισθανόταν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Οι Παναγιώτης Γλύκος, Μιγκέλ Βίτορ ταλαιπωρούνται από ίωση και τους δόθηκε αγωγή και αποχώρησαν δίχως να προπονηθούν, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο. Το πρώτο σκέλος του προγράμματος αναλώθηκε στη φυσική κατάσταση και στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στα τελειώματα.

Η ΠΑΕ "ανέβασε" το video της προπόνησης της Τετάρτης και όπως αναφέρει: "Μία καινούργια άσκηση περιελάμβανε το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης στην βροχερή Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη κλήθηκαν να πηδήξουν πάνω από μία σειρά με εμπόδιο και να σουτάρουν δυνατά στο τέρμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ