ΠΑΟΚ

Θεραπεία ο Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Θεραπεία ο Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ατομικό έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης λόγω μόλυνσης στο χέρι του. Ποιο ήταν το πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Με μικρά προβλήματα και 11 απόντες έγινε την τετάρτη (5/10) η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Χωρίς 11 ποδοσφαιριστές που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις ξεκίνησαν και πάλι οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μετά το διήμερο ρεπό. Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους… εναπομείναντες παίκτες που θα ταξιδέψουν και στο Βελιγράδι για το φιλικό του Σαββάτου (08.10) με την Παρτιζάν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτικές ασκήσεις με αερόβιες προσαρμογές. Θεραπεία στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος χτύπησε ελαφρά στο ματς με τη Βέροια και θα επανέλθει σταδιακά στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ ατομικό έκανε κι ο Νίκος Κοροβέσης που ταλαιπωρείται από μια μόλυνση στο χέρι και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Την Πέμπτη (06.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ενώ την Παρασκευή (07.10) η ομάδα θα προπονηθεί στο Βελιγράδι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ