ΠΑΟΚ

"Θέλω δύο εκ. ευρώ για τον Βαρέλα"

"Θέλω δύο εκ. ευρώ για τον Βαρέλα"
Βαρέλα

Ανυποχώρητος εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι στις απαιτήσεις του για τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ

Νέες δηλώσεις στην ιστοσελίδα " fanatik.ro" έκανε ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, με τις οποίες ακυρώνει τα όσα υπσστηρίζει μερίδα του ρουμανικού Τύπου περί επικείμενης συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα τόνισε: " Δεν μπορούν να με πιέσουν για μεταγραφή κάποιοι παίκτες που είναι πληρωμένοι μέχρι την τελευταία μέρα. Είναι αυτοί υποχρεωμένοι να παίζουν μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου τους. Θέλω 2 εκατομμύρια ευρώ για τον Βαρέλα. Δεν με νοιάζει τι επιθυμούν. Έχουν συμβόλαιο με τη Στεάουα, παίζουν εδώ και πρέπει να είναι υγιείς".

Προπόνηση με Σάμπο

Στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε για πρωτη φορά φέτος ο Ερικ Σάμπο. Αναλυτικά, τα νέα όπως προκύπτουν από την ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου:

"Όσο οι μέρες κυλούν, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αρχίζει να επικεντρώνεται (και) στην τακτική με τον Βλάνταν Ίβιτς να θέλει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές του τα στοιχεία του παιχνιδιού που θεωρεί πως πρέπει να έχει η ομάδα.

Αυτή τη φορά η τακτική ήταν ακόμα πιο στοχευμένη με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να καλούνται – ανά ζώνες – να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται.

Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση, ήταν ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Σλοβάκος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τις επόμενες μέρες θ’ ανεβάσει ρυθμούς για να φτάσει τους συμπαίκτες του.

Την Τρίτη (28.06) ο ΠΑΟΚ έχει και πάλι διπλή προπόνηση. Στις 09.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ