ΠΑΟΚ

"Θέλουμε να παραμείνει ο Λούκας"

"Θέλουμε να παραμείνει ο Λούκας"

Η υπόθεση της παραμονής του Λούκας στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια εξακολουθεί να απασχολεί τους Ισπανούς. Νέα, σημερινά (9/6) δημοσιεύματα φιλοξενούν δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου για το θέμα της αγοράς του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Μπορεί από πλευράς ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει βιασύνη και δεν υφίσταται προς το παρόν κάτι επίσημο σχετικά με τον Λούκας Πέρεθ, ωστόσο οι Ισπανοί επιμένουν και με διαδοχικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν το ενδιαφέρον και την επιθυμία της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της.

Σημερινό δημοσίευμα της "El Mundo Deportivo" αναφέρει πως τις δύο πλευρές χωρίζει οικονομική διαφορά της τάξης των 700.000 ευρώ, ενώ κάποια ακόμη δημοσιεύματα, επίσης ισπανικών ιστοσελίδων, φιλοξενούν δηλώσεις του προέδρου της ομάδας της Γαλικίας αναφορικά με το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Λα Κορούνια φέρεται να έχει δηλώσει: "Η επιθυμία μας είναι ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει και θα προσπαθήσουμε να αποδώσουν καρπούς οι διαπραγματεύσεις μας. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο στα χρήματα για εμάς και θα πρέπει να το διαχειριστούμε με σύνεση".

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως ο προπονητής της «Ντέπορ» Βίκτορ Σάντσεθ, βρίσκεται σε συνεχείς συνομιλίες με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να προκύψουν θετικές εξελίξεις, ενώ αναφέρουν πως η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου προσπαθεί να μειώσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον παίκτη.

Στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" πάντως τηρούν στάση αναμονής και δεν βιάζονται να αποφασίσουν για το μέλλον του Λούκας, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και στον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ