ΠΑΟΚ

Θέλει Σαμπράνο για την άμυνα

Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Ρουμπίν Καζάν. Τα εμπόδια που υπάρχουν και τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο 28χρονος Περουβιανός Κάρλος Σαμπράνο φαίνεται να είναι ο παίκτης που βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των υπό εξέταση κεντρικών αμυντικών που έχουν ξεχωρίσει οι ασπρόμαυροι. Ο παίκτης τη Ρουμπίν Καζάν είναι μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού που καλύπτει τα θέλω των κυπελλούχων λόγω των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του, όμως για να φτάσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της συγκεκριμένη υπόθεση, θα χρειαστεί εξ’ όσων φαίνεται, αρκετοί λεπτοί χειρισμοί.

Γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1989 (σήμερα κλείνει τα 28 του) ο Σαμπράνο πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Σάλκε το καλοκαίρι του 2009. Από το 2012 και για τέσσερα χρόνια φόρεσε την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία την σεζόν 2015-16 είχε 21 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2016, όταν και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στο Καζάν για λογαριασμό της Ρουμπίν, εκεί που την περσινή σεζόν έγραψε 20 συμμετοχές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό του προφίλ, η δυνατότητά του να μπαίνει σε προσωπικές μονομαχίες και να αναλαμβάνει τις “επικίνδυνες αποστολές” που αφορούν την αντιμετώπιση του επιθετικού “όπλου” της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες “έρευνες” που έγιναν από τους ασπρόμαυρους σε επίπεδο εκπροσώπων του παίκτη, θα πρέπει ο Δικεφάλος του βορρά να βρει τρόπο να πλησιάζει την Ρουμπίν Καζάν, και αυτό είναι ένα ζητούμενο το οποίο χρίζει συζητήσεων.

AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ