ΠΑΟΚ

Θέλει Χαρίση η Ανόρθωση

Θέλει Χαρίση η Ανόρθωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον 21χρονο μέσο του ΠΑΟΚ, Χάρη Χαρίση, ενδιαφέρεται η Ανόρθωση, προκειμένου να αντικαταστήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Πελέ.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του στην Ανόρθωση και η κυπριακή ομάδα επιθυμεί παράλληλα την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη του "Δικεφάλου" με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση.

Ο 21χρονος μέσος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο "Δικέφαλο" κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και η κυπριακή ομάδα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι Κύπριοι, στο πρόσωπο του Χαρίση βλέπουν τον αντικαταστάτη του Πελέ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, φαίνεται πως έχει πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος μεταφέρθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας έχοντας ενοχλήσεις στο στήθος και πέρασε εκεί όλο το βράδυ.

Μένει να φανεί εάν το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Χαρίση προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και εάν οι ιθύνοντες του "Δικεφάλου" συναινέσουν στην παραχώρηση του νεαρού χαφ ως δανεικό.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ανόρθωση είχε αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο Ευθύμης Κουλούρης σε όλη την περσινή σεζόν και το πέρασμά του ήταν αρκετά επιτυχημένο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οδεύει προς την Ανόρθωση ο Γιαννούλης
Κίτσιου: "Χαρούμενος για τη νίκη, όχι για το γκολ μου"
"Κλείδωσε" την πρόκριση, 2-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ