ΠΑΟΚ

Θέλει Βρύζα (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Θέλει Βρύζα (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμά τις ικανότητες και τις γνώσεις του Βρύζα περί ποδοσφαίρου και "δουλεύει¨" την επιστροφή του στην Τούμπα.

Ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν ο Ζήσης Βρύζας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και παρά την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να παραμείνει στον σύλλογο, ήταν ανένδοτος και επέμεινε στην απόφασή του.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από όλα τα πόστα στον ΠΑΟΚ (έχει διατελέσει και πρόεδρος) δεν έπαψε να διατηρεί καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ακόμη κι όταν ανέλαβε χρέη γενικού διευθυντή στη Βέροια, ενώ παρέμεινε τακτικός θαμώνας της Τούμπας.

Εκείνος ήταν, άλλωστε, ο πρώτος στενός συνεργάτης του ομογενή επιχειρηματία όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε συμβάλει τα μέγιστα στις συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη για να προχωρήσει στην επένδυσή του ο Σαββίδης.Από το καλοκαίρι, όταν ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από το πόστο του στη Βέροια, ο Ιβάν Σαββιδης άρχισε να του θέτει θέμα νέας συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 43χρονος βετεράνος άσος, απέφυγε να ανοίξει θέμα επιστροφής, η αλήθεια όμως είναι ότι ο επίμονος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Βρύζας αρχίζει να έχει μία πιο θετική στάση και δεν αργεί η ώρα που θα ανταποκριθεί θετικά στην επιθυμία του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.Ο Σαββίδης θέλει τον Βρύζα κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού εκτιμά ότι μπορεί να προσφέρει σε διάφορους τομείς. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ