ΠΑΟΚ

Θέλει τον Βρύζα στο πλευρό του

Θέλει τον Βρύζα στο πλευρό του
Σαββίδης Βρύζας

Τι αναμένεται να περιλαμβάνει η τελική συζήτηση του Σαββίδη με τον υπό παραίτηση τεχνικό διευθυντή για το μέλλον της συνεργασίας τους. Αυτοπροτάθηκε ο Κοντρέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Ζήσης Βρύζας δεν θέλει να συνεχίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι στο οποίο επιμένει στις επαφές που έχει με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και έχει μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ωστόσο, θέλει να τον κρατήσει κοντά του και γι' αυτό σκέφτεται να του προτείνει έναν διαφορετικό ρόλο που δεν θα έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην τελική συζήτησή τους, ο ισχυρός άνδρας του “Δικεφάλου” θέλει να του ζητήσει να παραμείνει προσωπικός του σύμβουλος πάνω σε ποδοσφαιρικά ζητήματα, καθώς ο Βρύζας έχει σφαιρική γνώση γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο (γνωρίζει από θέματα συνεργασιών με ομάδες όπως ο Αιγινιακός μέχρι και το τι γίνεται στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις από τις οποίες καθορίζεται και το ποιος διοικεί την ΕΠΟ).

Η κουβέντα των δύο ανδρών αναμένεται να γίνει σύντομα και θα φανεί αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας σε αυτό το πλαίσιο.

Κοντρέρας για τεχνικός διευθυντής

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Ώρας για Σπορ” χθες τηλεφώνησε στον Ιάκωβο Αγγελίδη ο Πάμπλο Κοντρέρας και αυτοπροτάθηκε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ