ΠΑΟΚ

Θέλει ορμητική αρχή σε γεμάτη Τούμπα

Θέλει ορμητική αρχή σε γεμάτη Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, φανερώνουν τη διάθεση με την οποία ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο νέο Πρωτάθλημα. Θέλει ορμητική αρχή σε γεμάτη Τούμπα.

Οι επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό φανερώνουν τη διάθεση με την οποία ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο νέο Πρωτάθλημα. Η Τούμπα θα έχει πολύ κόσμο και το πέταλο της 4 κλειστό κατά το ήμισυ. Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι στη σουίτα του, πιθανόν έχοντας δίπλα του την Άννα Κορακάκη και τον πατέρα της Τάσο στους οποίους θα βραβεύσει προσωπικά.

Τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, παρεμπιπτόντως, θα τιμήσει και η ομάδα του Παναιτωλικού παραδίδοντάς της μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει ότι τη φετινή χρονιά οι απαιτήσεις είναι πιο υψηλές από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν και στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου θα επιδιώξει να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ με επιθετική διάθεση, που να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι φέτος ο Δικέφαλος θα πρέπει να λογίζεται βασικός διεκδικητής του τίτλου, όσο κι αν αποφεύγει να το δηλώσει αλλά μιλά για νίκες κάθε Κυριακή.

Το πνεύμα της.... επίθεσης από το πρώτο ματς κυριαρχεί και στα αποδυτήρια, καθώς οι παίκτες θέλουν από την αρχή να σβήσουν το χάντικαπ των -3 βαθμών με τους οποίους μπαίνουν στο Πρωτάθλημα.

Και αυτή η διάθεση φαίνεται ότι επηρεάζει και τις επιλογές του Σέρβου τεχνικού για την ενδεκάδα και συνολικά για την αποστολή που επέλεξε. Εκτός 18άδας ο Χαρίσης, δύο "δεκάρια" (Μπίσεσβαρ, Πέλκας) και τρεις φορ (Κλάους, Περέιρα, Κουλούρης) εντός.

Ο 39χρονος κόουτς έχει να αντιμετωπίσει και τις απώλειες δύο μπακ (Λεοβατς τιμωρημένος, Κιτσιου ασθενής), ας είναι καλά ο Μάτος όμως που παίζει και στις δύο πλευρές και δίνει στον Ίβιτς τη δυνατότητα για εναλλακτικά σενάρια.

Η πιθανότερη, επιθετική, ενδεκάδα, έχει ως εξής: Ο Γλύκος κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά Μάτος, Κρέσπο (δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να παίξει νο Βαρέλα), Τζαβέλλας και Γιαννούλης. Κάνιας και Τσίμιροτ οι δύο κεντρικοί μέσοι με έμφαση και στο ανασταλτικό κομμάτι και σε ρόλο επιτελικού μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ. Στα δύο άκρα της επίθεσης ο Ροντρίγκες και ο Τζάλμα κΙ στη κορυφή ο Αθανασιάδης. Η παρουσία του Περέιρα στον πάγκο δίνει τη δυνατότητα και για 4-4-2 αν χρειαστεί.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια για τον μικρό Παντελή

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ,.μεαω του προγράμματος PAOK Action έχει βοηθήσει περισσότερα 50 παιδιά που έχουν ανάγκη για βοήθεια. Η δράση αυτή θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Super League θα δωρίζονται σε οικογένειες παιδιών που στερούνται το αγαθό της υγείας.

Η πρώτη από τις ετήσιες δράσεις του PAOK Action θα πραγματοποιηθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως κάθε χρονιά, ο πρώτος αγώνας είναι υπέρ του μικρού Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής της ομάδας που μετά από αυτοκινητικό δυστύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του και την κάλυψη όλων των εξόδων που απαιτούνται για τη διαμονή και την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του μικρού.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ